Algemeen

Ma Dong-seok (Train to Busan) scoort belangrijke rol in Marvel-film 'The Eternals'

Hij zal te zien zij naast Angelina Jolie en Kumail Nanjiani.

door Zilko Tarici om 11:38 in Algemeen
De Zuid-Koreaanse acteur Ma Dong-seok (Train to Busan, The Outlaws) zal zijn Amerikaanse filmdebuut maken in Marvels aankomende megaproductie The Eternals.

Chloe Zhao (The Rider) regisseert de superheldenfilm, die gebaseerd is op de stripreeks van Jack Kirby uit 1976 en later nieuw leven werd ingeblazen door Neil Gaiman. Het verhaal gaat over de super krachtige en zo goed als onsterfelijke wezend die Eternals worden genoemd en hun monsterlijke tegenstanders genaamd Deviants. Beide rassen werden gevormd door kosmische entiteiten die we ook wel kennen als de Celestials.

Een kleurrijke cast
De film zal zich met name richten op een vrouwelijke Eternal genaamd Sersi, die naar alle waarschijnlijkheid gespeeld wordt door Angelina Jolie. Naast Dong-seok en Jolie zal ook Kumail Nanjiani een rol spelen in de film. Over Ma Dong-seoks rol is momenteel nog niks bekend. Matthew en Ryan Firpo (Ruin) schrijven momenteel het script, terwijl Marvel-baas Kevin Feige produceert. Het is nog niet bekend wanneer de film de bioscopen moet bereiken.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair