Algemeen

Marvel lijkt ook 'Thor 4' te gaan maken!

Goed nieuws voor de fans van de Marvel-superheld.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Marvel Studios houdt het tot na de verschijning van Avengers: Endgame spannend wat betreft de films die vanaf 2020 gaan verschijnen. Met titels als Black Widow, The Eternals, Black Panther 2 en Guardians of the Galaxy Vol. 3 zijn er al wat zaken duidelijk, en mogelijk voegt een vierde Thor zich ook bij die reeks!

In gesprek LA Times liet actrice Tessa Thompson, die in Thor: Ragnarok de rol speelde van de heldin Valkyrie, weten dat zij heeft gehoord dat Thor 4 al is gepitcht. "Ik heb gehoord dat er een pitch is geweest voor een andere Thor-film. Ik weet niet zeker hoe betrouwbaar die informatie is, maar ik hoorde dat pitch heeft plaatsgevonden. Ik denk dat het idee is om Taika terug te laten komen."

Thor 3 was een groot succes
De eerste twee Thor-films zijn niet de best ontvangen films in de filmreeks, maar het derde deel Thor: Ragnarok van regisseur Taika Waititi was, mede door de aanwezigheid van de Hulk, een goed ontvangen financiële hit. Wereldwijd werd er ruim 850 miljoen dollar opgehaald.

Voor we meer weten beleeft Chris Hemsworths Thor eerst nog een groots avontuur in Avengers: Endgame.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rutherford

Avatar

Ragnarok was wel leuk. Maar overgewaardeerd.

tariegb

Avatar

Ragnarok was erg leuk. Maar ondergewaardeerd.

Chrischzz

Avatar

De chemie van Thor en de Guardians in InfinityWar was ook best leuk.

Misschien kunnen ze daar op verder bouwen.
Al twijfel ik of dat 2 uur lang leuk blijft.

Thiver

Avatar

Ik trek dit in twijfel. Marvel is tot nu toe slim genoeg om elke prominente superheld een trilogie te geven en daarna enkel te benutten voor cross-overs. Het lijkt mij sterk dat deze traditie wordt doorbroken voor Thor.

Pronk47

Avatar

Ragnarok was slecht,op de arena gevecht na dan.

Darkknight21

Avatar

Thor ragnarok was een enorme verbetering op de 1 en 2 thor films . Maar het werkte ook Door de super chemie tussen hem en de hulk lol , en chrischzz heeft gelijk thor en de guardians dat zou mss me de 4 film moeten gebeuren hahq

Guyon2002

Avatar

Als ze doorgaan met Thor na Endgame (waar ik zeker geen problemen mee zou hebben) zie ik hem eerder een lid van de Guardians worden dan meer solofilms krijgen

Sunspot

Avatar

Wat te verwachten.

Thor is cool, was het altijd al, werkte zelfs met al die grappen, maar mag wel minder volgende keer, geen WAitiki iof zo.

Maar ik wil meer een Hulk film zien nu, Disney heeft er een uberclown van gemaakt, tijd om dat te veranderen.

Hulk wordt al een grap behandeld de laatste jaren helaas

Sunspot

Avatar

Oh nee, kan niet, een solo Hulk natuurlijk, Warner Bro's toch of zo

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Spoilt dit niet het overleven van Thor in Endgame? Niet dat ik dacht dat hij zal doodgaan maar ik vind dit een vreemde aankondiging een week voor Endgame.

Kashykktrooper

Avatar

Laat maar komen. Gewoon toffe films voor een zaterdagavondje

kokosnoot

Avatar

Misschien eens leuk zonder Loki? En dan een leuk script uit 1 van de vele comic plots Smiley face

Sunspot

Avatar

^

Kan wel voor een keertje ja, maar ik zelf vind het niet erg, Loki is 1 van de vetste karakters in het MCU, dikke favoriet voor mij.

Wil juist meer van hem zien, geloof ook helemaal niet dat hij niet meer terugkomt, we gaan Loki binnen zoveel jaar zeker weer terugzien en moet zeggen dat ik er naar uitkijk Smiley face

Maar idd, minimaal 1 Thor film zonder hem is zeker goed denk

nieuwslaatste nieuws

meest populair