Algemeen

Robert Downey Jr.: "Laatste minuten 'Avengers: Endgame' zijn het beste!"

Volgens hem krijgen de fans waar ze op hoopten in de laatste minuten van de film.

door Steven van der Vegt om 08:07 in Algemeen
Het afsluitende deel van een jarenlange reeks Marvel-films komt deels tot een einde in het binnenkort te verschijnen Avengers: Endgame. Natuurlijk is de hype al sinds Infinity War van vorig jaar torenhoog. Echter doet Iron Man-acteur Robert Downey Jr. er nog een schepje bovenop, door te stellen dat de laatste minuten van de film het beste zijn. Niet enkel van de film, maar zelfs van de hele reeks tot dusver.

"De laatste acht minuten van de film zijn allicht de beste acht minuten van de hele reeks, omdat iedereen erbij betrokken was" aldus een enthousiaste Downey Jr. Daarbij geeft hij aan tevreden te zijn met de evolutie die zijn personage in de komende film voltooid. Volgens hem heeft Tony Stark mede dankzij de andere Avengers mogen groeien: "Eindelijk heeft hij zijn perspectief op de langere termijn kunnen richten, doordat hij zag hoeveel de andere Avengers opofferden".

Complimenten voor de Russo's
Vervolgens gaat hij in op het regisseursduo, de broers Joe Russo en Anthony Russo. "Ik hou van hun... en hun houden van de Avengers. Ik kan me niet voorstellen dat iemand anders deze films met een dergelijke inzet had kunnen maken. Ze hebben jaren aan deze laatste paar films gewerkt, maar ze zijn erdoor gekomen zonder fysieke en emotionele schade", zo besloot de acteur met een knipoog.

Nog even wachten en dan kunnen we zelf zien of de slotminuten van de nieuwste Avengers daadwerkelijk het gedroomde einde biedt dat de acteur belooft in zijn interview. Tot die tijd moeten we het stellen met de trailer van de film.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

lamoteg

Avatar

Misschien dan alleen de laatste minuten kijken

Wolferion

Avatar

5 van die 8 minuten staan al online..

Rafael11

Avatar

^nee, dat waren diverse scenes. Geen hele scene.

nieuwslaatste nieuws

meest populair