Algemeen

Mysterieus apparaat op foto's 'Spider-Man: Far From Home'

Wie denkt er eigenlijk al aan Far From Home.

door Bram de Groot om 10:19 in Algemeen
Uiteraard zijn alle ogen gericht op Avengers: Endgame, de afsluitende film in de derde fase van het Marvel Cinematic Universe. Het houdt Sony Pictures echter niet tegen om twee nieuwe foto's uit Spider-Man: Far From Home te verspreiden via USA Today. Far From Home is de film die Phase IV van het MCU start.

Op de eerste foto zien we (SHIELD-agenten?) Nick Fury (Samuel L. Jackson) en Maria Hill (Cobie Smulders) en Avenger Peter Parker (Tom Holland) als de soort van Spider-Noir. Ze staan rond een tafel waarop onder meer een mysterieus apparaat ligt. Waar zouden ze het over hebben?


De tweede foto toont ons opnieuw Spider-Man, nu in zijn rood / zwarte spinneman-pak. We zien hem samen met (Zendaya) in New York. De grote vraag is hoe Parker aan zijn nieuwe pak komt. Heeft hij deze opnieuw van zijn mentor Tony Stark gekregen? We zien het vanaf begin juli in de wereldwijde bioscoopzalen.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Ik denk eerder van Pepper

Marvel boy

Avatar

in de lego sets van spiderman zitten drones dat apparaat zou best een kapotte drone kunnen zijn

Sir Re

Avatar

Het kan inderdaad een drone zijn, maar ik denk dat die er vliegen voor het maken van de special effects van Mysterio. De monsters zijn niet echt en gemaakt door hem. Zodat hij de monsters 'verslaat' en een held is.

Sunspot

Avatar

Dat pak ziet er niet zo goed uit op foto

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Op het zwart na ziet zijn pak er op het eerste zicht identiek uit met het Homecoming suit. Van misschien een feature van het pak zelf zijn? Een beetje zoals het pak van Captain Marvel dat van kleur kon veranderen? Al zou ik niet weten wat daar het voordeel van kan zijn?

nieuwslaatste nieuws

meest populair