Algemeen

Keanu Reeves over de toekomst van 'John Wick'

Heeft de franchise nog iets voor ons in petto?

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Misschien ben jij een liefhebber van de John Wick-films met acteur Keanu Reeves. Binnenkort verschijnt met John Wick: Chapter 3 - Parabellum alweer het derde deel in de reeks. Reeves heeft nu iets meer duidelijkheid gegeven over zijn toekomst als Wick.

In gesprek met GQ zei de acteur uit The Matrix en Speed dat hij de films mogelijk tot zijn dood zou willen maken. "Zolang mijn benen het aankunnen. Zolang het publiek het nog wilt," aldus Reeves. Eerder werd al gesproken over een mogelijke spin-off met de titel Ballerina en werd er gedacht aan een cross-over met Atomic Blonde uit 2017. Tevens zou de tv-serie The Continental in productie zijn. Meer hierover op serietotaal.nl.

Nieuwe gave beelden en poster!
Hieronder een nieuwe clip uit Parabellum en een toch best gave poster! Daarna zie je ook nog de featurette 'The Continental in Action'. Vanaf 16 mei draait John Wick: Chapter 3 - Parabellum in de Nederlandse bioscoopzalen.9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Nooit fan geweest van de statement "Zolang het publiek het nog wilt" dan hoop ik maar dat de films leuk blijven, voor een actie franchise vind ik vaak een film of 3/4 wel genoeg.

SeanDeNiro

Avatar

Als ze een kruising gaan doen met Atomic Blond zal de lol er snel afzijn. Een mannenfilm moet geen vrouwenfilm worden want dat werkt natuurlijk niet.

eltorro

Avatar

@SeanDeNiro: Misschien bedoel je je opmerking voor de grap, maar met een vrouw in de hoofdrol kan het natuurlijk nog steeds een "mannen" film zijn. Daarnaast kan je je afvragen of de film specifiek gericht is op een geslacht en had het vorige deel een vrouwelijke badguy.

Gigan72

Avatar

@Eltoro
Mee eens ....o.a. Aliens Terminator 2 dat zijn toch echt mannenfilms met een vrouw in de hoofdrol dus het kan werken.
Wat ze niet moeten doen is een personage veranderen van man naar vrouw of van vrouw naar man
Zie de Ghostbuster remake dat werkt niet.
Hou een personage zo als die is ga het niet verranderen ... verzin dan gewoon wat nieuws...

Sunspot

Avatar

Mag best, maar dan wel met wat pauzes en wat uitbreiding misschien, spin-off.

Door John Wick ben ik weer naar dit soort actiefilms gaan kijken Smiley face.

John Wick films hebben het gewoon

Sunspot

Avatar

Maar het moet wel kwaliteit blijven, niet zomaar allemaal spin-offs en series.

maar er is genoeg om mee te werken, interessante wereld en gewoon met pauzes erin van 4 a 8 jaar, tien.

Wil hem over 20 jaar wel eens zien als meer oudje, of zelfs over 30 jaar.

Op deze manier wil ik het zeker wel zien.

Goku32

Avatar

John wick geweldige films. Laten we maar eerst afwachten wat deel 3 gaat doen. Voordat je verder kunt praten over andere delen.

Movieman2018

Avatar

Ik hoop dat ze er nog 10 maken. Geen moment verveling met John wick films. Zolang ze op een kwalitatieve manier gemaakt worden.

eltorro

Avatar

@Gigan72: Een personage moet inderdaad niet veranderd worden. Persoonlijk heb ik daarom ook minder met de James Bond films, na een paar films moet je weer inversteren in een andere soort James Bond. Maar een vrouwelijk personage uit het John Wick universum mag van mij best wel een eigen film krijgen of een hoofdrol vertolken. Daarom heb ik ook wel minder last gehad van de vrouwelijk Ghost Busters film, het waren voor mijn gevoel wel andere personages dan de originele Ghost Busters.

nieuwslaatste nieuws

meest populair