Algemeen

Tv-held Henny Huisman wordt maffiabaas in nieuwe film van Lucio Messercola

Soundmixshow en Surpriseshow-presentator is terug!

door Bram de Groot om 11:28 in Algemeen
Dit mag minimaal opmerkelijk filmnieuws genoemd worden. Soundmixshow en Surpriseshow-presentator Henny Huisman heeft op 67-jarige leeftijd zijn eerste grote filmrol te pakken. Hij speelt namelijk de hoofdrol in een misdaadkomedie van Lucio Messercola.

"Dit keer eens een project dat met geen van mijn eerdere klussen is te vergelijken," zei Huisman, via ANP. "Het verhaal draait om de leider van een georganiseerde misdaadbende, die zijn leven niet meer zeker is. De kans om op een dag geliquideerd te worden is zó groot, dat hij nog maar één uitweg ziet: een facelift."

Helaas niet Michiel Huisman
De facelift pakt helaas verkeerd uit. Eigenlijk had de maffiabaas eruit moeten komen te zien als de Nederlandse Hollywood-acteur Michiel Huisman, bekend uit The Age of Adaline (2015) en Zwartboek (2006). "De plastisch chirurg die hem het nieuwe uiterlijk van een Amerikaans-Nederlandse hunk met de naam Michiel Huisman moet geven, begaat echter een fatale medische misser door uit de bak met foto's per ongeluk een andere Huisman te pakken," aldus Huisman.

Volgens producent Messercola, de man achter de de AVROTROS-serie La Famiglia, wordt het een New Kids-achtige film. Huisman was al eens te horen in Finding Nemo en Piet Piraat en het Zeemonster (2013).

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Waar is Entertainmentwatcher, het stikt weer van de fouten. ;)
"te plakken" en "Michael Huisman".

Dit klinkt leuk voor een misdaad komedie, maar dat New Kids achtige tempert mijn "enthousiasme" direct.

EntertainmentWatcher

Avatar

@Decepticon:

''Ben er op de achtergrond. Dat ze de artikelen niet goed checken voor het definitief plaatsen??? Ja, dat is jammer, maar blijkbaar een moeilijke opgave''

Jammer dat ze dat niet inzien, maar je mag er niks van zeggen gezien de tekst van een tijd terug.

Ik lees wel mee, in plaats van energie steken in een zinloos iets!

Deweb

Avatar

Het klinkt wel als een geestige misdaadkomedie, hoewel ook als een verlate één aprilgrap. Maar als het echt een film zal zijn, ben ik stiekem wel benieuwd.

nieuwslaatste nieuws

meest populair