Celebrity

Robert De Niro vindt Donald Trump een 'nep-gangster' en een 'sukkel'

De Niro uit opnieuw felle kritiek richting de Amerikaanse president.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 12:51 in Celebrity
Filmacteur Robert De Niro (The Irishman, Joker) heeft op de Amerikaanse televisie opnieuw hard uitgehaald naar Donald Trump. Volgens De Niro is de president van Amerika een 'nep-gangster' en 'enorme sukkel'.

Robert De Niro (75) steekt zijn afschuw voor Donald Trump niet onder stoelen of banken. Vrijdagavond was De Niro te gast in de Amerikaanse talkshow The Late Show With Stephen Colbert en daar gooide hij opnieuw olie op het vuur van zijn langlopende ruzie met Trump. "Geloof me, ik heb hem echt een kans willen geven", vertelt De Niro aan Colbert. "Ik geef iedereen het voordeel van de twijfel, maar die kerel heeft echt eigenhandig aangetoond een enorme sukkel te zijn".

Gangster
De Niro is zonder twijfel één van de meest gerespecteerde acteurs van zijn generatie. Zo speelde hij bekroonde rollen in films als The Godfather Part II (1974) en Raging Bull (1980). Later dit jaar keert hij met de Netflix-film The Irishman terug naar het gangstergenre. "Mensen houden simpelweg van outlaw-achtige dingen", duidt de tweevoudig Oscarwinnaar de populariteit van het genre. "De nep-gangster die we nu in het Witte Huis hebben zitten is dan wel weer een uitzondering".

De Niro blijkt flink op dreef te zijn en doet er zelfs nog even een schepje bovenop. "In tegenstelling tot Trump, hebben gangsters nog wel enige normen en waarden".14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Devenace

Avatar

Al ben ik geen fan van politiek, van dit wordt ik moe.
Laat het voor wat het is en move on.

SeanDeNiro

Avatar

De zoveelste deugmiljonair met een mening & zonder verstand van zaken. De geliefde Hillary heeft bijvoorbeeld de oorlog in Joegoslavië op haat geweten. Dan toch maar liever Trump.

Frietgezicht

Avatar

^ Als je je gaat verdiepen in Hillary komen er veel vieze dingen tevoorschijn.
En ook ‘kleinere’ dingen zoals het gedrag van Bill tegenover Monica goedpraten door te zeggen dat ze volwassen was. Een jonge volwassene tegenover een oude man die de machtigste man van de wereld was toen. Net als met een regisseur en actrice pure machtsverhoudingen.

Zowel in Nederland als Amerika is iedereen trots op een democratie totdat iemand van rechts gekozen wordt die ze niet kunnen uitstaan en de linkse aanhangers opeens de democratie vergeten en overal protesteren en hun frustraties botvieren.

pete928s

Avatar

Hallo filmtotaal ! dit is zolangzamerhand al het 15e artikel met weer dezelfde stompzinnige uitspraken van DENIRO .
Mag ik vragen wat jullie obsessie met dit onderwerp is ?

Zijn uitspraken zijn behoorlijk genant maar dat deze filmsite dit nieuwswaardig blijft vinden is zo nodig nog genanter .

Politiek correct links hollywood weet zo langzamerhand niet beter maar kom op zeg ga eens ergens anders kijken voor
wat serieuzer echt filmnieuws .

Tako

Avatar

@pete928s

Dit is niet bedoelt als serieus filmnieuws. Staat in de categorie 'celebrity gossip'.

pete928s

Avatar

Tako
Ja celebrity maar wel elke keer hetzelfde herhalen alsof we naar een gebroken langspeelplaat zitten te luisteren .
Wees eens wat creatiever en zoek eens wat anders op dan keer op keer deze linkse politieke zooi te herhalen , zo moeilijk is dat toch niet ?

The Dude Abides

Avatar

'Als je je gaat verdiepen in Hillary komen er veel vieze dingen tevoorschijn'

Grappig dit. De rechts populistische manier van doen. En dat om je eigen racisme/xenofobie te vergoelijken! Een bekend fenomeen: Je negeert de leugens en loopjes met de waarheid van je rechts extremistische vrienden en beschuldig linkse tegenstanders van eerder genoemd gedrag. Hoe hypocriet wil je het krijgen?? Waarom kijk je niet met dezelfde bril naar Clinton als naar je held(en) Trump/Baudet? Die mogen liegen en bedriegen naar lieve lust zonder gevolgen. Makkelijk om een linkse politicus hypocriet te noemen en dit te gebruiken als beschuldiging terwijl jou helden dit tot kunst hebben verheven. Ga zo door, daar kom je verder mee!


Frietgezicht

Avatar

Uhhh mooi verhaal maar ik ben geen Trump fan(die kerel hoort geen macht te hebben) en Baudet had mijn stem ook niet.Ik zou het net zo belachelijk vinden als Hillary was gekozen en De Niro en co maar los bleven gaan omdat ze simpelweg de democratie niet accepteren als het niet gaat zoals ze zelf willen.Net als ik geen fan ben van het koningshuis, maakt niet uit wie er geboren wordt want de troonopvolging is vooraf al duidelijk.

Maar merendeel van het volk is het er mee eens dus ga ik er niet tegen protesteren.

Gaat mij erom dat het kiezen was tussen 2 kwaden, best triest eigenlijk dat ik zo’n groot land als Amerika de keuze ging tussen die 2. Iedereen doet alsof er met Hillary een engel en heilige verloren is gegaan.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Het enige waar je Trump voor kunt respecteren is dat hij, in tegenstelling tot andere politici, vrolijk rondparadeert wat voor een gigantische klootzak hij is. Het is haast verfrissend.

Zoals Friet het zegt, het was kiezen tussen twee kwaden. En het grootste kwaad heeft gewonnen. Om maar te zeggen met een vergelijking: als je moet kiezen tussen aids of een druiper, dan toch liever die druiper.

Frietgezicht

Avatar

^ Ben benieuwd of het grootste kwaad gewonnen heeft. Maybe wel.
Trump is naar buiten uit ook een grotere klootzak, Hillary speelt dat wat slimmer.

Ben wel nieuwsgierig wie hem uiteindelijk zal opvolgen.

Maac

Avatar

@pete
Waarom klaag jij over dit soort berichten? De berichten die te maken hebben met politiek, ras en cultuur zijn de enige berichten waarop jij reageert. Stel je voor day ze hier stoppen met het plaatsen van berichten over o.a. Trump, wat moet je dan? Over films praten? Daar zit jij niet voor hier en iedereen kan het lezen.

pete928s

Avatar

Maac
ik klaag over de herhaling van elke keer weer hetzelfde soort berichten , vooral als het over linkse politieke retoriek betreft .
het is metoo of diversety of trump , ander nieuws betaat er blijkbaar niet .
En het echte zogezegde filmnieuws is nou ook niet bepaald wereldschokkend en regelmatig van het niveau story sorry hoor ik vind dat verder weinig boeiend .

Maac

Avatar

^Maar niemand verplicht je toch om deze berichten keer op keer te lezen? Ik wil ook nog wel eens kritisch zijn op de politiek gerelateerde topics, maar ik ben niet verbaasd over de inhoud wanneer ik op een artikel klik binnen de categorie ‘celebrity’.
Doe vooral je ding hoor, maar als er echt niets informatiefs hier op Filmtotaal te halen is voor je vraag ik me gewoon af waarom je nog blijft bezoeken. Er zijn nieuwssites die qua inhoud beter zullen aansluiten bij jouw persoonlijke voorkeuren.

Master Of Films

Avatar

^
Toch zit er een kern in de waarheid van pete.
Het is idd niet de 1e keer dat er een artikel wordt geplaatst mbt DeNiro vs Trump.

https://www.filmtotaal.nl/nieuws/60934
https://www.filmtotaal.nl/nieuws/60950
https://www.filmtotaal.nl/nieuws/63643
https://www.filmtotaal.nl/nieuws/51676
https://www.filmtotaal.nl/nieuws/52908

nieuwslaatste nieuws

meest populair