Celebrity

'Vraag niet aan George Clooney wie de nieuwe Batman wordt'

Na 'Batman & Robin' is de acteur al het recht om te spreken kwijt...

door Wouter Drummen om 10:00 in Celebrity
Al héél wat bekende acteurs hebben Batman gespeeld, al verliep dit niet altijd geheel vlekkeloos. Ook Ben Affleck's Batman werd niet het success waarop de studio gehoopt had; de acteur was altijd te zien naast andere superhelden en ook al was een solo-film al een tijdje gepland, het is nu duidelijk dat Affleck zal worden vervangen door een jongere acteur. George Clooney, die meer dan 20 jaar geleden ook The Dark Knight heeft gespeeld, werd gevraagd of hij enig idee had wie het stokje zou kunnen overnemen.

Clooney's antwoord was kort maar krachtig: ''Ik weet er niks vanaf, maar je vraagt het ook niet aan de juiste persoon''. Clooney speelde de 'Caped Crusader' in Batman & Robin in 1997, maar deze werd uiterst slecht onthaald, iets wat Clooney ook erkent: ''Het is een draak van een film, ik had er echt een zooitje van gemaakt. Mijn stem zou dus niet mogen tellen over wie de nieuwe Batman moet worden'' grapte de 57-jarige acteur.

Clooney de slechtste Batman?
De acteur heeft zich al eens eerder over Batman uitgelaten; hier was hij nooit erg positief over: ''Ik dacht destijds dat het een goede stap zou zijn voor mijn carrière. Dat was het dus niet... Ik dacht echt dat ik de franchise had vernietigd met mijn Batman, totdat er jaren erna opnieuw een Batman film verscheen, die ook vele malen beter was''.

Clooney is al een tijdje niet meer verschenen in een film, al zal hij wel binnenkort te zien zijn in de tv-serie Catch 22 op Hulu.

nieuwslaatste nieuws

meest populair