AMC bioscoopketen houdt zalen dag en nacht open voor 'Avengers: Endgame'

AMC bioscoopketen houdt zalen dag en nacht open voor 'Avengers: Endgame'

De vraag naar kaarten is zo groot dat de film zelfs 's nachts zal draaien.

Eindelijk is het zo ver; dé blockbuster van het jaar, Avengers: Endgame is er. Het vervolg op Avengers: Infinity War verkocht al gigantisch veel tickets voordat de film überhaupt draait. Het AMC, de grootste cinemaketen ter wereld, verkocht dan ook alle tickets in een mum van tijd en heeft daarom besloten hun zalen dag en nacht open te houden gedurende de komende paar dagen!

Het AMC verkocht alle kaartjes voor al hun zalen in een recordtijd maar dat was niet genoeg om iedereen tevreden te stellen. Als gevolg hiervan heeft het AMC besloten in hun cinema's zelfs 's nachts Endgame te laten draaien, wat bij de fans bijzonder goed in de smaak viel: ook deze plaatsen werden binnen de kortste keren verkocht, waardoor nu ook andere bioscopen hetzelfde aanbieden. De laatste keer dat dit gebeurde is alweer meer dan 50 jaar geleden, voor de James Bond film Thunderball.

Het AMC reageert
Zo liet een woordvoerder van het bioscoopketen zich erover uit: ''De vraag naar extra tickets was zo groot dat we hebben besloten onze zalen ook 's nachts open te houden; dit duurt sowieso tot zondag. Als de ticketverkoop zo doorgaat, zullen er zeker nog meerdere nacht-vertoningen worden toegevoegd.

Velen verwachten dan ook dat de film, die iets langer dan drie uur duurt, héél wat records gaat verbreken wat betreft de box-office resultaten. Infinity War bracht meer dan 2 miljard dollar op, maar verwacht wordt dat Endgame dit makkelijk zal evenaren en zelfs verbeteren.

NieuwsFilm

meest populair