Algemeen

Toegetakelde Ryan Reynolds rondt opnames 'The Hitman's Wife's Bodyguard' af

Maar Samuel L. Jackson en Salma Hayek zijn nog niet klaar met filmen.

door Arjen Rooseboom om 05:00 in Algemeen
Volgend jaar verschijnt het vervolg The Hitman's Wife's Bodyguard. In de komische actiefilm keren alle oorspronkelijke hoofdrolspelers, Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson en Salma Hayek, terug. Eerstgenoemde deelde vorige week een foto op Instagram waarin hij aangeeft zijn deel van de opnames te hebben voltooid, terwijl zijn beide collega's nog een paar weken doorgaan.


Bijrol?
Op de foto is te zien dat Reynolds' personage Michael Bryce weer het nodige te verduren zal krijgen naast Jacksons Darius Kincaid. Ondanks dat de titel doet vermoeden dat hij ditmaal de bodyguard is van Hayeks Sonia Kincaid, lijkt zijn rol aanzienlijk kleiner te worden, gezien het feit dat hij eerder klaar is met filmen. In het verleden liet hij zich ook al eens uit over een eventueel vervolg dat wat hem betreft moest draaien om de Kincaids.

In The Hitman's Wife's Bodyguard, wederom geregisseerd door Patrick Hughes en verder met rollen voor Morgan Freeman en Antonio Banderas, wordt Bryce door Darius en Sonia ingehuurd om hen te vergezellen op een missie langs de Italiaanse kust om zo Europa te redden van een cyberaanval. Frank Grillo speelt de opdrachtgevende Interpol-agent.

Het eerste deel haalde wereldwijd 176,5 miljoen dollar op tegenover een productiebudget van 30 miljoen dollar en de makers hopen dit kunstje natuurlijk te herhalen.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair