Strakke trailer '21 Bridges' van makers van 'Avengers: Endgame' en met 'Black Panther'-acteur Chadwick Boseman

Strakke trailer '21 Bridges' van makers van 'Avengers: Endgame' en met 'Black Panther'-acteur Chadwick Boseman

Nieuwe samenwerking Marvel-namen.

STX Entertainment heeft de eerste trailer onthuld voor de grauwe actiethriller 21 Bridges. Het is een nieuwe samenwerking tussen Avengers: Infinity War-regisseurs Anthony en Joe Russo en acteur Chadwick Boseman, bekend uit die Marvel-film en uiteraard Black Panther.

Dit keer geen superheldengevecht, maar een film over een weinig gerespecteerde NYPD-rechercheur die een kans krijgt om alles recht te zetten als Manhattan voor het eerst in de geschiedenis volledig wordt afgesloten, inclusief alle 21 bruggen, tijdens de jacht op een 'copkiller'. Er is geen uitweg van of toegang tot het eiland. Bosemans personage ontdekt een complot waarbij ook andere agenten betrokken zijn. Hij moet beslissen op wie hij de jacht inzet, en uitkijken voor degenen die jacht op hem maken.


Mooie cast in film van Brian Kirk!
De regie lag in handen van Brian Kirk, onder meer bekend van zijn werk aan enkele afleveringen van Game of Thrones en Luther. De Russo's waren de producenten en naast Boseman zijn er rollen voor namen als J.K. Simmons, Sienna Miller, Taylor Kitsch, Keith David, Stephan James en Morocco Omari.

21 Bridges moet op 11 juli in de Nederlandse bioscoopzalen verschijnen. Hieronder de bijhorende filmposter.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair