'Sekssymbool uit 'Game of Thrones' wil niet meer in kruis gegrepen worden door oude, vrouwelijke fans'

'Sekssymbool uit 'Game of Thrones' wil niet meer in kruis gegrepen worden door oude, vrouwelijke fans'

Fictie en werkelijkheid zijn voor sommigen moeilijk te onderscheiden.

Acteur Daniel Portman, die de rol van schildknaap Podrick Payne speelt in de fantasyserie Game of Thrones, kan de handtastelijkheid van sommige vrouwelijke fans niet waarderen. Portman wordt regelmatig in zijn kruis gegrepen en nu is de maat vol.

"Ik ben al door zoveel, voornamelijk oudere, vrouwen in mijn kruis gegrepen", vertelt Daniel Portman (27) in een recent interview. De Schotse acteur moest in seizoen drie van Game of Thrones een seksscène spelen met een aantal prostituees. Na afloop hoefde zijn personage Podrick Payne niet te betalen, omdat de vrouwen behoorlijk onder de indruk waren.

Sekssymbool
Het leverde Portman de status van sekssymbool op en dat heeft schijnbaar wat losgemaakt onder sommigen van zijn vrouwelijke fans. "Je zou toch denken dat mensen vandaag de dag wel realiteit van fictie van elkaar kunnen onderscheiden", verzucht hij. Volgens Portman kan hij weinig tegen doen tegen het wangedrag van zijn fans. "Ik zeg natuurlijk iedere keer dat ik het niet wil hebben".

Hoort bij het werk
Gelukkig wordt hij de laatste tijd meer met rust gelaten. "Ik wil niet zeggen dat dit bij mijn werk hoort, maar het maakt mensen gewoon gek. Het is absoluut niet cool", concludeert Portman.

NieuwsFilm

meest populair