Algemeen

Jake Gyllenhaal en Tom Holland zorgden voor veel problemen op set 'Spider-Man: Far From Home'

Het tweetal veroorzaakte veel verpeste takes tijdens opnameproces.

door Steven van der Vegt om 22:30 in Algemeen
De persoonlijke relatie die je belangrijkste acteurs tijdens een project met elkaar hebben, is vaak erg bepalend voor het opnameproces. Een slechte verhouding kunnen de opnames immers erg moeilijk maken. Bij de opnames van Spider-Man: Far From Home leek echter het tegenovergestelde het geval. Tom Holland (Spider-Man) en Jake Gyllenhaal (Mysterio) konden zo goed met elkaar overweg dat het onnodig veel takes kostte.

In een interview gaf Jon Watts, regisseur van de nieuwe film, aan dat het tweetal elkaar continu aan het lachen maakte. Ze bleken zo goed met elkaar overweg te kunnen dat het vaker voor vertraging zorgde tijdens het opnemen van scènes. "Som maakten ze elkaar aan het lachen en kwamen we gewoonweg niet door takes heen", volgens de regisseur. "Het was een probleem!"

Luxeprobleem
Dat probleem kan je natuurlijk eerder als luxeprobleem bestempelen. Een goede sfeer op set en sterke chemie tussen je acteurs kan immers een positief effect hebben op het eindresultaat. Voor Tom Holland was het sowieso een droom die uitkwam. De acteur is al lange tijd fan van Jake Gyllenhaal en hoopte zodoende ook ooit met hem samen te werken. Dat de twee het ook nog eens enorm goed met elkaar konden vinden, was een enorme bonus voor hem.

Of we de twee acteurs in de finale versie van de film allicht nog wel eens stiekem zien gniffelen, zien we pas vanaf 4 juli. Misschien valt in de trailer nog een onderdrukte lach te vinden.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pruiszie

Avatar

Beetje misleidende titel, na al die Brie issues lijkt het net of de twee “niet” met elkaar kunnen opschieten.

Maar wel top om te lezen dat het goed klikt tussen de twee. Dat zal in de film vast goed te zien zijn

McKelly

Avatar

Grappig, kon me al niet voorstellen bij het lezen van de titel dat Tom Holland met iemand niet overweg kan. Erg sympathieke jongen!

Ang3l

Avatar

Ik vind Tom Holland dus echt 1 van de meest schattige, grappige, geinige, openhartige (iets te flapuiterige), getalenteerde (dans en spel) jonge acteurs ever :D

Genot om naar te kijken.

Rafael11

Avatar

Het lijkt me idd niet erg moeilijk om met Tom Holland op te kunnen schieten

Goku32

Avatar

Het is allemaal goed gekomen met deze 2 mensen dus ene beetje lachen moet kunnen. Het word toch wel een top film ook al is die kut. Mensen gaan hem toch wel checken

Civilian Supreme

Avatar

Topacteurs!
Had Gyllenhaal overigens liever een bekendere superheld of schurk zien spelen.
Ik hoop ook dat Holland wel zolang Spiderman blijft dat we ook eens de 'volwassen' versie zien en niet elke keer de beginjaren.

JIGSAW8

Avatar

zitten er in de avengers endgame review spoilers ft?

Shifty777

Avatar

De recensie is spoiler-vrij @Jigsaw8.

NieuwsFilm

meest populair