Jake Gyllenhaal en Tom Holland zorgden voor veel problemen op set 'Spider-Man: Far From Home'

Het tweetal veroorzaakte veel verpeste takes tijdens opnameproces.

De persoonlijke relatie die je belangrijkste acteurs tijdens een project met elkaar hebben, is vaak erg bepalend voor het opnameproces. Een slechte verhouding kunnen de opnames immers erg moeilijk maken. Bij de opnames van Spider-Man: Far From Home leek echter het tegenovergestelde het geval. Tom Holland (Spider-Man) en Jake Gyllenhaal (Mysterio) konden zo goed met elkaar overweg dat het onnodig veel takes kostte.

In een interview gaf Jon Watts, regisseur van de nieuwe film, aan dat het tweetal elkaar continu aan het lachen maakte. Ze bleken zo goed met elkaar overweg te kunnen dat het vaker voor vertraging zorgde tijdens het opnemen van scènes. "Som maakten ze elkaar aan het lachen en kwamen we gewoonweg niet door takes heen", volgens de regisseur. "Het was een probleem!"

Luxeprobleem
Dat probleem kan je natuurlijk eerder als luxeprobleem bestempelen. Een goede sfeer op set en sterke chemie tussen je acteurs kan immers een positief effect hebben op het eindresultaat. Voor Tom Holland was het sowieso een droom die uitkwam. De acteur is al lange tijd fan van Jake Gyllenhaal en hoopte zodoende ook ooit met hem samen te werken. Dat de twee het ook nog eens enorm goed met elkaar konden vinden, was een enorme bonus voor hem.

Of we de twee acteurs in de finale versie van de film allicht nog wel eens stiekem zien gniffelen, zien we pas vanaf 4 juli. Misschien valt in de trailer nog een onderdrukte lach te vinden.



NieuwsFilm

meest populair