Video

Seth Rogen gaat Charlize Theron verleiden in trailer 'Long Shot'

De nieuwe romkom van regisseur Jonathan Levine (50/50, Warm Bodies) schijnt zeker de moeite waard te zijn.

door Jan-Peter Rook om 11:09 in Video
De nieuwe romantische komedie Long Shot ging dit jaar in première tijdens het South By Southwest Film Festival en werd uitermate positief ontvangen. Er staat nu een nieuwe - ietwat flauwe - trailer online waarin we Seth Rogen vooral een hoop fysieke pijn zien lijden, maar als we de eerste recensies mogen geloven is het vooral de geweldige chemie tussen Charlize Theron en hem die de film naar een hoog niveau tilt. Uiteraard kun je de nieuwe video alsnog even bekijken.


Charlotte Field (Theron) is een van de meest invloedrijke vrouwen ter wereld. Ze is slim, beschaafd en ze heeft het gemaakt. Charlotte is een indrukwekkende diplomaat die eigenlijk in alles goed is. Fred Flarsky (Rogen) is een getalenteerde journalist die doet waar hij zin in heeft en altijd in de problemen komt. Hij en Charlotte hebben niks met elkaar gemeen, maar ze was vroeger wel Freds babysitter en jeugdliefde.

Wanneer Fred op onverwachte wijze weer in contact komt met Charlotte, weet hij haar aandacht te krijgen met zijn zelfspot en zijn herinneringen van haar jeugdige idealisme. Terwijl Charlotte zich klaarmaakt om een gooi te doen naar het presidentschap, huurt ze Fred in als haar speechschrijver, iets dat haar trouwe adviseurs totaal niet zien zitten. Fred blijkt volledig onvoorbereid op Charlottes glamoureuze levensstijl waarbij de schijnwerpers continu op hen gericht staan. Toch leidt hun onmiskenbare chemie tot iets romantisch, evenals enkele onverwachte en levensgevaarlijke incidenten.

Long Shot werd geregisseerd door Jonathan Levine, bekend van films als 50/50 en Warm Bodies. Andere bekende namen in de cast zijn Alexander Skarsgård en Andy Serkis.

De film, die voorheen nog de naam Flarsky droeg, komt in Nederland uit op 13 juni.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair