Long Shot (2019)

Seth Rogen en Charlize Theron op de romantische tour. Niets is onmogelijk in deze geslaagde romkom.
play

6,8 details

  • 125 Min
  • Komedie
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
125 Min Verenigde Staten

Een aan lager wal geraakt journalist probeert zijn depressie te overwinnen door het hart van zijn jeugdliefde te winnen. Deze vrouw was ooit zijn oppas, maar is inmiddels uitgegroeid tot één van de machtigste vrouwen ter wereld.

Regie
Jonathan Levine
Cast
Charlize Theron, Andy Serkis, Seth Rogen, Alexander Skarsgård, Randall Park, Bob Odenkirk, O'Shea Jackson Jr., June Diane Raphael, Ravi Patel, Shawn Stockman, Tristan D. Lalla, Wanya Morris, Isla Dowling, Nathan Morris, Aladeen Tawfeek.
Release
09.03.2019
Release NL
13.06.2019

Filmtotaal Recensie

Regie: Jonathan Levine | Cast: Seth Rogen (Fred), Charlize Theron (Charlotte), O'Shea Jackson Jr. (Lance), Andy Serkis (Parker Wembley), Alexander Skarsgård (James), Bob Odenkirk (President Chambers), e.a. | Speelduur: 125 minuten | Jaar: 2019

Tegenpolen trekken elkaar aan, naar het schijnt. Het is in ieder geval belangrijke brandstof voor de romantische komedie. Alles valt en staat dan met de chemie van de hoofdrolspelers en het vermogen om de sympathie van de kijker te verwerven. Bij de Long Shot van Jonathan Levine zit het met deze laatste twee aspecten wel goed. Seth Rogen en Charlize Theron zorgen ervoor dat hun aanstormende romance een flinke voorsprong uitbouwt op de voor het genre gebruikelijke scepsis.

Om maar met de contrasten te beginnen: Rogen is de brutale onderzoeksjournalist Fred met een geheel eigen stijl. Hij vertikt het om voor een geldbeluste mediamagnaat te werken en zegt zijn baan op. Theron is minister van Buitenlandse Zaken Charlotte die naar voren wordt geschoven als presidentskandidaat. De twee kennen elkaar van vroeger, al hebben ze daar verschillende herinneringen aan overgehouden.

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

Long Shot Nieuwsberichten

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Long Shot

acties