Algemeen

Andy Serkis naast Seth Rogen & Charlize Theron in komedie 'Flarsky'

Een werkloze journalist tracht zijn oude kinderoppas aan de haak te slaan.

door Rik Timmer om 19:38 in Algemeen
Black Panther en War for the Planet of the Apes-acteur Andy Serkis gaat meespelen in Flarsky, een zwarte komedie van regisseur Jonathan Levine. Deze maand zijn de opnames begonnen met in de belangrijkste hoofdrollen Seth Rogen en Charlize Theron.

Rogen belichaamt het titelkarakter: Fred Flarsky. Hij is een werkloze journalist die met veel pech kampt en een zelfvernietigend bestaan leidt. Op een dag besluit hij zijn jeugdliefde (Theron) op te zoeken, die vroeger zijn kinderoppas was. Fred heeft nog steeds een oogje op haar, maar een romance tussen de twee oogt onwaarschijnlijk, omdat ze nu één van de meest machtigste en onbereikbare vrouwen op de planeet is: de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken.

Het scenario van Flarsky, geschreven door Dan Sterling (The Interview), is een beruchte in Hollywood. Anno 2011 behoorde het schrijfwerk tot één van de beste, ongeproduceerde scripts in de filmindustrie. Ondernemingen Good Universe (The Disaster Artist), Point Grey Pictures (Sausage Party) en Lionsgate (American Assassin) sloegen de handen ineen om de komedie te maken, welke volgend jaar vanaf 8 februari te zien moet zijn.

Serkis zal de baas van Rogen spelen, een internationaal mediamagnaat. Andere acteurs die ook in de cast voorkomen zijn O'Shea Jackson Jr., Ravi Patel en June Diane Raphael. Momenteel wordt er gefilmd in Canada, Montreal. Regisseur Levine kennen we o.a. van andere Rogen-komedies zoals 50/50 en The Night Before.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair