Nieuwe foto's 'Once Upon a Time in Hollywood' die anders wordt dan je denkt

Nieuwe foto's 'Once Upon a Time in Hollywood' die anders wordt dan je denkt

Margot Robbie, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt en nog veel meer grote namen.

Na The Heightful Eight uit 2015 werd het even stil rond Quentin Tarantino, maar deze zomer is hij terug met Once Upon a Time in Hollywood, opnieuw een film vol grote namen. Volgens de producenten wordt de film anders dan je mogelijk denkt.

Volgens producenten David Heyman en Shannon McIntosh wordt Once Upon a Time in... Hollywood niet een "moordfilm met Charles Manson". In gesprek met Entertainment Weekly waarschuwden zij de fans: "dat is een van de grootste misvattingen die we recht willen zetten."

Rol van Margot Robbie belangrijk
"Het gaat over het verlies van onschuld dat in 1969 tot stand kwam met de Manson-familie", gaf McIntosh aan in relatie tot de uiteindelijk dood van Sharon Tate, de rol van Margot Robbie. "Sharon Tate is op de een of andere manier door de moorden gemythologiseerd. In de film zien we haar als een persoon. We zien haar vreugde en enthousiasme, en haar liefheid. Ze vertegenwoordigt een onschuld en de onschuld die op de een of andere manier verloren gaat, en die onschuld is heel echt - die liefheid, die goedheid, die vreugde met de films, met haar, met haar leven - dat is iets dat we overbrengen." Een nieuwe foto van Robbie via IGN.

Bekijk de afbeelding
DiCaprio en Pitt
Uiteraard zijn er ook belangrijke rollen voor Leonardo DiCaprio en Brad Pitt, die respectievelijk de weggezakte TV-ster Rick Dalton en zijn stuntdubbel Cliff Booth spelen. Een nieuwe foto van de heren via Entertainment Weekly.

Bekijk de afbeelding
Vanaf 15 augustus is Tarantino's Once Upon a Time in Hollywood te zien in de Nederlandse bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair