Sigourney Weaver brengt verrassingsbezoek aan virale schoolmusical 'Alien'

Sigourney Weaver brengt verrassingsbezoek aan virale schoolmusical 'Alien'

Dat is nog eens leuk!

Hollywoodster Sigourney Weaver heeft deze week een verrassingsbezoek gebracht aan een middelbare school in New Jersey. Weaver was aanwezig bij een extra voorstelling van Alien, de musical van de school die vorige maand viraal ging.

Sigourney Weaver (69) was vrijdagavond aanwezig bij een speciale uitvoering van het toneelstuk Alien van North Bergen High School in New Jersey. Beelden van die voorstelling gingen vorige maand viraal en trokken zelfs de aandacht van Ridley Scott, de man achter de bekende franchise. Scott bood samen met filmstudio 20th Century Fox een mooi bedrag aan om de show nog eens op te kunnen voeren.

Selfies en handtekeningen
De extra voorstelling vond afgelopen vrijdag plaats, ter gelegenheid van Alien Day, dat ieder jaar op 26 april wordt gehouden. Het werd een bijzondere avond, omdat deze werd geopend door Weaver. Weaver speelde de rol van Ellen Ripley in de films. Ook ging Weaver uitgebreid op de foto met de jonge castleden en deelde ze handtekeningen uit. Voor de leerlingen was het dus een dag om nooit te vergeten.



NieuwsFilm

meest populair