Man wordt in elkaar geslagen voor het spoilen van 'Avengers: Endgame'

Man wordt in elkaar geslagen voor het spoilen van 'Avengers: Endgame'

Boontje komt om zijn loontje of is dit toch te extreem?

De grootste nachtmerrie van menig filmliefhebber is om een spoiler te horen te krijgen van een film (of serie) waar je al maandenlang, of zelfs jarenlang, naar uitkijkt. Met het laatste seizoen van Game of Thrones is het dan ook erg moeilijk geen spoilers mee te krijgen als je niet zo snel mogelijk elke aflevering kijkt. Hetzelfde geldt voor dé blockbuster van het jaar, Avengers : Endgame. Net zoals bij zijn voorganger, Infinity War, liet het regisseursduo, Anthony en Joe Russo, weten dat de bioscoopgangers de geheimen van de film zo lang mogelijk voor zich moeten houden, zodat iedereen optimaal kan genieten. Een persoon in Hong Kong hield zich daar niet aan, maar betaalde daar dan ook wel een behoorlijk hoge prijs voor...

De man in kwestie had Endgame al gezien en verklapte de film aan de bioscoopgangers die op het punt stonden de zaal in te gaan; dit gebeurde voor de cinema in Causeway Bay, Hong Kong, waar de man luidruchtig de film aan het spoilen was. Dit liep echter niet goed voor hem af, aangezien sommige mensen zich daar zo aan stoorden dat ze hem in elkaar sloegen. Veel details zijn er nog niet bekend over het ongeval, buiten het feit dat de man eerste hulp nodig had.

Mixte reacties
Sommige bioscoopgangers die op dat moment aanwezig waren lieten weten dat de man de film flink aan het spoilen was. Een paar onder hen zeiden dat de man het pak slag dubbel en dwars verdiende; anderen zeggen weer dat dit te ver ging.

NieuwsFilm

meest populair