Angelina Jolie en Jon Bernthal ('The Punisher') in nieuwe thriller van 'Wind River'-regisseur Taylor Sheridan

Angelina Jolie en Jon Bernthal ('The Punisher') in nieuwe thriller van 'Wind River'-regisseur Taylor Sheridan

Na een aantal jaren van afwezigheid, keert Angelina Jolie het komende jaar terug op het witte doek.

Vandaag is bevestigd dat Jon Bernthal (The Punisher), Jake Weber (Homeland), Aidan Gillen (Game of Thrones en Medina Senghore te zien zullen zijn in Those Who Wish Me Dead, de nieuwe drama-thriller van Taylor Sheridan, regisseur van Wind River en scenarist van o.a. Sicario en Hell or High Water.

Those Who Wish Me Dead is gebaseerd op het gelijknamige boek van Michael Koryta en gaat over een 14-jarige jongen (Finn Little) die getuige is van een gruwelijke moord. Hij krijgt hierna een volledig nieuwe identiteit en moet onderduiken in de wildernis van Montana. Degenen die de moord hebben gepleegd doen er echter alles aan om de jongen te pakken te krijgen. Angelina Jolie speelt een vrouw die een uitkijkpost voor bosbranden bemant. Deze uitkijkpost is zowat het enige dat tussen de moordenaars en de jongen staat. Bernthal speelt de vriend van Jolie's personage.

Wie spelen de schurken?
Een ander castlid is Nicholas Hoult, die een van de moordenaars in kwestie speelt, met Gillen als zijn broer. Tyler Perry speelt op zijn beurt een nog onbekende rol. De productie van de film is in handen van BRON Studios en Film Rites.

NieuwsFilm

meest populair