Volgens Quentin Tarantino is zijn 'Star Trek'-film nog altijd een mogelijkheid!

Volgens Quentin Tarantino is zijn 'Star Trek'-film nog altijd een mogelijkheid!

De stilte rond het project betekent niet dat de film niet doorgaat.

Regisseur Quentin Tarantino is op dit moment bezig om de laatste hand te leggen aan zijn nieuwe film Once Upon a Time in Hollywood. Het is daardoor wat stil rond zijn Star Trek-project. Maar volgens Tarantino moeten we niet gaan wanhopen.

De regisseur gaf namelijk de volgende update: "Het is een hele grote mogelijkheid. Ik heb me voor een tijdje niet bezig gehouden met die jongens omdat ik mijn film aan het maken was. Maar we hebben gepraat over een verhaal en een script. Het script is geschreven en wanneer ik mijn hoofd weer boven de grond steek zoals Punxsutawney Phil [marmot die op Groundhog Day naar boven komt], na Once Upon a Time in Hollywood, gaan we er weer verder over praten."

De laatste hoop?
Tarantino wordt stilaan gezien als de laatste hoop voor de Star Trek-franchise, nu Star Trek 4 van S.J. Clarkson niet van de grond komt. Acteur Karl Urban (Dr. McCoy) hoopt in ieder geval dat Tarantino's versie wel slaagt: "Als Star Trek 4 niet vooruit komt, ben ik meer dan bereid om wat langer te wachten om aan zijn Star Trek te beginnen. Tarantino ging het kantoor van [producer] J.J. Abrams binnen en legde hem zijn idee voor een Star Trek-film voor. Ik weet een klein beetje waarover het gaat, en het is knettergek. Dus het zou echt gaaf zijn om een film met hem te maken. Dat zou een droom zijn die uitkwam."

Afwachten dus of Tarantino na Once Upon a Time in Hollywood direct begint aan het filmen van zijn Star Trek-visie, of dat deel vier toch eerst groen licht krijgt.

NieuwsFilm

meest populair