Walt Disney schrapt sci-fi thriller 'Ad Astra' met Brad Pitt 3 weken voor verschijning!

Walt Disney schrapt sci-fi thriller 'Ad Astra' met Brad Pitt 3 weken voor verschijning!

Sci-fi thriller heeft nu geen releasedatum.

Heel vreemd is dit nieuws niet, jammer wel. De film Ad Astra van regisseur James Gray, bekend van titels als We Own the Night (2007) en The Lost City of Z (2017), verschijnt niet deze maand. Doordat er helemaal geen trailer voor de sci-fi thriller beschikbaar is, komt het dus niet als een verrassing.

Ad Astra lijkt één van de films die kortstondig last heeft van de overname van 20th Century Fox door Walt Disney, eerder dit jaar. De film stond eerder gepland voor begin 2019, maar werd later verplaatst naar eind mei. Op 24 mei verschijnt ook Disney's blockbuster Aladdin.

Wanneer dan wel?
Nu is de film dus helemaal van de kalender. Volgens IndieWire zou regisseur Gray de film nu willen laten verschijnen tijdens de filmfestivals eind 2019. Dit zou de film een positieve lift-off moeten geven. Gray zou al ruimschoots meer de tijd nemen om Ad Astra vol visuele effecten af te ronden.

Brad Pitt de ruimte in
In Ad Astra volgen we de ruimteavonturen van de licht autistische Roy McBride (Brad Pitt). Roy besluit de Melkweg door te reizen om op zoek te gaan naar zijn vader en te ontdekken waarom hij niets van zich heeft laten horen. Zijn vader wordt gespeeld door Tommy Lee Jones en die is 20 jaar eerder naar Neptunus afgereisd om buitenaardse intelligentie te ontdekken. Andere rollen zijn er voor namen als Ruth Negga, Kimmy Shields, Donald Sutherland en Jamie Kennedy.

NieuwsFilm

meest populair