Algemeen

Vanaf maandag mag je 'Avengers: Endgame' spoilen!

Je mag vanaf dan gewoon zeggen wat er met Iron Man en zijn maten gebeurt.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Dus [spoilers] zijn doodgegaan in Avengers: Endgame, vanaf heden is [spoiler] de superheld [spoiler] en het klopt dat de Avengers gaan [spoiler]. Verder zagen we [spoiler] en wist [spoiler] te ontsnappen naar een andere [spoiler]. En het is nu [spoiler] in het Marvel Cinematic Universe! Het leukste is misschien wel dat [spoiler] en [spoiler] vriendjes zijn geworden en nu [spoiler] vormen, en [spoiler] is een [spoiler] en heeft een flinke [spoiler].

Vanaf aankomende maandag mogen we van regisseurs Anthony en Joe Russo onder meer bovenstaande spoilers voor Avengers: Endgame in het openbaar delen, dus als je de film nog zonder spoilers wilt zien, dan is het advies om dit weekend nog naar de bios te gaan. Ook dit adviseren de regisseurs, uiteraard in het kader van de verdere promotiecampagne voor de 'Infinity Saga'-afsluiter. Check onderstaande tweet van de heren.


Trailer Spider-Man: Far From Home
De voornaamste reden lijkt ook duidelijk. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde Trailer Track heeft de volgende week te verschijnen trailer voor Spider-Man: Far From Home een spoiler-waarschuwing voor Endgame. Eerder werd duidelijk dat de tweede Spider-Man solofilm verder gaat waar Endgame eindigt.

Ben jij het ermee eens?
Dus iedereen mag vanaf maandag gaan spoilen van de regisseurs. Maar betekent dit ook dat wij als filmwebsite de film openlijk mogen gaan spoilen in de artikelen? Mogen we in de kop zeggen dat [spoiler] dood is? Het lijkt er verdacht veel op. De acteurs uit de film zijn al even aan het spoilen, aangezien zij al een paar dagen video's vanaf de set delen. Hierin zijn heel wat personages te zien die in de film tevoorschijn komen.

25 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

horizon

Avatar

Top film.

#Geenaandelen

McKelly

Avatar

Ik ben wel benieuwd wie er doos is.

gbfan

Avatar

ik vind het geen flut film. maar word doooooooodmoe van al die marvel berichten.
JULLIE ZIJN JE SITE AAN HET VERPESTEN!!!!

Gigan72

Avatar

Welkom op marveltotaal.
Heel erg jammer dat het hier bijna nog alleen maar gaat over Marvel.

Ik vindt de MCU zwaar overschat 95%van de MCU films zijn films die je binnen1 dag al weer vergeten ben.

adofmirosch

Avatar

Misschien ben ik wel marvel moe door die tachtigduizend marvel berichten elke dag.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Over Marvel, Disney en Star Wars gaan zoiezo het meeste berichten hier zijn. Disney brengt gewoon op dit moment het meeste films uit, en velen ervan zijn franchisefilms waar iedereen op zit te wachten dus natuurlijk gaan ze het meest in het nieuws komen. Niet meer dan logisch toch.

Verder is het aan jullie om het niet te lezen. Jullie zijn grote jongens, als je iets niet wil lezen kun je het gewoon overslaan.

Hylian_Knight

Avatar

Gisteravond voor de 2e kaar naar de film geweest. Vond hem beter dan de eerste keer omdat ik me nu niet stoorde aan bepaalde dingen.

Goov25

Avatar

Haha ik vroeg me idd ook al af wie er volgens FT (een) doos is.

Frietgezicht

Avatar

Zelf niet gezien in de film (niemand hier erover gehoord ook) maar dankzij youtube weet ik dat zelfs Howard the Duck er was tijdens de eindbattle.

drsentertainment

Avatar

Ik vond Endgame een topper, constante tranenstroom (van emoties) Welke film doet dit na? Dan moet er toch iets heel goed zijn aan het verhaal, toch?

Master Of Films

Avatar

horizon "#Geenaandelen"

Jaja. Laat maar eens zien dat je #geenaandelen hebt.

ZaphodBeeblebrox "Over Marvel, Disney en Star Wars gaan zoiezo het meeste berichten hier zijn. Disney brengt gewoon op dit moment het meeste films uit, en velen ervan zijn franchisefilms waar iedereen op zit te wachten dus natuurlijk gaan ze het meest in het nieuws komen. Niet meer dan logisch toch."
Dan heb je alleen over de meest zeer commerciële films die meeste mensen kennen en op af komen i.p.v Netflix te kijken. Maar aangezien er gemiddeld 800 films in de US/Canada alleen al in de bioscopen uitkwam in 2018, dekt de naam Filmtotaal niet echt als je meer dan (pak em beet) 80-90 aandacht besteed aan Disney/Marvel/Star Wars. Toch? Daarbij krijg je nog de verkeerde perceptie dat er dankzij Marvel (en DC) alleen maar superhero films draaien. Als ik de lijst van 2018 pak, dan waren het maar 9 films (incl Incredibles 2). Deze 9 superhero films van 2018 hebben wel de meeste aandacht gekregen.

Wellicht dat de Oscar periode ook aandacht besteed aan andere films. Zo zat Yorgos Lanthimos eventjes in de schijnwerpers.

Zakelijk gezien van Filmtotaal is dat idd logisch. Naast de "echte" filmliefhebbers zou je ook de mainstream volk moeten kunnen trekken op het al te drukke internet. Immers Filmtotaal is niet gratis achter de schermen, vandaar de advertenties.

ZaphodBeeblebrox "Verder is het aan jullie om het niet te lezen. Jullie zijn grote jongens, als je iets niet wil lezen kun je het gewoon overslaan."
Je kan het ook aan de andere kant bekijken. Het wordt het erg karrig als je de kaf van de koren gaat scheiden. Persoonlijk heb ik daar iets minder moeite mee, want ik haal mijn filmnieuws ergens vandaan. Wat ik op Filmtotaal lees, is allemaal voor mij al achterhaald. 1 van de reden waarom ik wat minder aanwezig ben.

Mothercopper

Avatar

Zal ik nu dan maar eens gaan spoilen?

GreenHornet

Avatar

Als FT zou stoppen met Marvel dan ben ik ook weg.
Dan kunnen ze site beter opdoeken.

FT verdiend het meeste geld met Marvel content

Rafael11

Avatar

Mof, gewoon uit nieuwschierigheid, waar haal jij dan voornamelijk je filmnieuws vandaan? Moet dan toch meer Amerikaanse sites zijn zeker(wat ik trouwens vaak doe), aangezien ik niet zo snel andere Nederlandse filmsites kan vinden die ik echt de moeite waard vind naast FT.

Spider-fan

Avatar

HITLER HEEFT DE TWEEDE WERELDOORLOG NIET GEWONNEN!

Zo, ik heb het nu voor IEDEREEN verpest!

HA! HA! HA! HA! HA!

ZaphodBeeblebrox

Avatar

MoF

Natuurlijk dat er zoveel meer films zijn dan wat de Disney-stal produceert, maar wat zij produceren is dikwijls wel hetgene waar het meeste naar uitgekeken wordt door het grote publiek. Dus logisch dat FT dat volop in de schijnwerpers gaan steken. lijkt me dus raar dat mensen daarover gaan klagen, dat is gewoon waar FT zijn inkomsten uithaalt. Dat heeft verder ook niks met de kwaliteit van de films te maken (een argument dat sommigen hier ook bij de haren lijken te sleuren). Ik lees ook niks over At Eternity's Gate bijvoorbeeld, een film die mij persoonlijk erg interesseert, maar dat is geen film dat volk naar een site gaat trekken, is nu eenmaal zo.

Gigan72

Avatar

Dat men het over een Marvel film heeft op een filmsite snap ik
Maar je kan het ook overdrijven.

Heb ik ook met het celebrity nieuws dat gaat 9 van de 10 x ook nergens over.
Plaats dan iets wat over een film gaat .
Er is genoeg film nieuws te melden.

FT is een leuke site maar ze lopen soms erg achter.
Ik weet dat de mensen achter FT hun best doen voor ons en tuurlijk hebben ze ook nog andere dingen te doen.
Maar het kan geen kwaad om soms verder te kijken dan Marvel of Star Wars ( en dat zeg ik als Star Wars fan ).


GreenHornet

Avatar

90% van alle clicks gaat naar Marvel en artikel over mooie vrouwen.

JIGSAW8

Avatar

goed gedaan russo brothers samen met dit en de pokemon film zal de opbrengst van de avengers film volgende week waarschijnlijk GROOTS naar beneden dalen! ik snap niet hoe je zo stom kan zijn. slaat nergens op wat ze doen nu, geef mensen toch hun tijd, maar nee ze vinden het goed dat de hele film word gespoilt

Mothercopper

Avatar

Iedereen heeft de film al gezien die ook deze site bezoekt, dus RDJ gaat de pijp uit, Hulk is professor Hulk, Black Widow gaat de pijp uit, Thor is een alcoholist en moddervet, de stenen komen in een handschoen van iron man terecht, grote finale die nergens op sloeg. Kreeg spontaan jeuk van de finale. Waarom die handschoen proberen met zoveel moeite te beschermen. Captain Marvel had de handschoen gewoon in een seconde naar Antartica kunnen brengen en tijdelijk onder 3 km ijs kunnen begraven of even snel op de maan kunnen leggen.

Chris23

Avatar

Thor kan vlechten in zn baard toveren

Goku32

Avatar

Mijgor welkom in deze tijd op aarde. Ga er maar aan wennen want voorlopig ga je alleen maar superhelden films tegenkomen. Want daarzo ligt het geld. En advengers is een geweldige prestatie geweest om zo lang al allemaal superhelden films te maken.Die vet veel geld hebben opgebracht. Dus snap Hollywood wel dat het allemaal super is tegenwoordig

kokosnoot

Avatar

Waarom deed Captain marvel niet de handschoen aan en wenste ze Thanos niet weg bij het einde. Was dat gewoon niet veel effectiever geweest. Ze kan alle vormen van em straling aan dus ook gamma!
Ik vond de film overigens erg leuk maar de vrouwen groep actie bij einde en doorgeven van Caps schild en functie voelde beetje geforceerd aan. Overigens...ik zou bucky veel leuker hebben gevonden en passend als caps opvolger. Beter, zelfs geen opvolger.

Jaws

Avatar

sorry guys vond het een zeer matige film. een tranentrekker noemen het sommige hier. nou echt niet. Infinity daar tegen was een stuk beter

NieuwsFilm

meest populair