Vanaf maandag mag je 'Avengers: Endgame' spoilen!

Vanaf maandag mag je 'Avengers: Endgame' spoilen!

Je mag vanaf dan gewoon zeggen wat er met Iron Man en zijn maten gebeurt.

Dus [spoilers] zijn doodgegaan in Avengers: Endgame, vanaf heden is [spoiler] de superheld [spoiler] en het klopt dat de Avengers gaan [spoiler]. Verder zagen we [spoiler] en wist [spoiler] te ontsnappen naar een andere [spoiler]. En het is nu [spoiler] in het Marvel Cinematic Universe! Het leukste is misschien wel dat [spoiler] en [spoiler] vriendjes zijn geworden en nu [spoiler] vormen, en [spoiler] is een [spoiler] en heeft een flinke [spoiler].

Vanaf aankomende maandag mogen we van regisseurs Anthony en Joe Russo onder meer bovenstaande spoilers voor Avengers: Endgame in het openbaar delen, dus als je de film nog zonder spoilers wilt zien, dan is het advies om dit weekend nog naar de bios te gaan. Ook dit adviseren de regisseurs, uiteraard in het kader van de verdere promotiecampagne voor de 'Infinity Saga'-afsluiter. Check onderstaande tweet van de heren.


Trailer Spider-Man: Far From Home
De voornaamste reden lijkt ook duidelijk. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde Trailer Track heeft de volgende week te verschijnen trailer voor Spider-Man: Far From Home een spoiler-waarschuwing voor Endgame. Eerder werd duidelijk dat de tweede Spider-Man solofilm verder gaat waar Endgame eindigt.

Ben jij het ermee eens?
Dus iedereen mag vanaf maandag gaan spoilen van de regisseurs. Maar betekent dit ook dat wij als filmwebsite de film openlijk mogen gaan spoilen in de artikelen? Mogen we in de kop zeggen dat [spoiler] dood is? Het lijkt er verdacht veel op. De acteurs uit de film zijn al even aan het spoilen, aangezien zij al een paar dagen video's vanaf de set delen. Hierin zijn heel wat personages te zien die in de film tevoorschijn komen.





NieuwsFilm

meest populair