Opnames 'The Batman' opnieuw uitgesteld

Opnames 'The Batman' opnieuw uitgesteld

Regisseur/scenarist Matt Reeves poetst momenteel het script van de film op.

Onlangs deden geruchten de ronde dat deze week nog aangekondigd zou worden wie Bruce Wayne/Batman zal spelen in de door Matt Reeves geregisseerde film The Batman. Dit lijkt nu uiteindelijk niet op waarheid te berusten.

Volgens journalisten van zowel Collider als Variety zijn er nog geen concrete namen genoemd voor de rol van Bats in de nieuwe film, en daar is een goede reden voor. Volgens Variety zou Reeves nog steeds werken aan het script, waardoor het zeer waarschijnlijk is dat de productie pas begin volgend jaar kan starten, in plaats van de eerder geplande startdatum van komend najaar.

Een jongere Batman dan we gewend zijn
Alle speculatie over de casting van Batman is op dit moment dus vrij nutteloos, omdat we nog maar weinig weten over deze incarnatie van het personage. Er gaan wel sterke geruchten dat er gezocht wordt naar een acteur tussen 25 en 33 jaar oud om de rol te vervullen. Daarnaast zou het script volgens bronnen lijken op detective-achtige film-noirs zoals Chinatown, maar Warner Bros. zou Reeves gevraagd hebben om de nodige extra actie-scenes toe te voegen aan zijn script.

NieuwsFilm

meest populair