Humor

Hilarisch slecht: Einde 'Se7en' als bier-reclame met de broer van Brad Pitt

Zo kan het ook David Fincher!

door Bram de Groot om 05:44 in Humor
Het einde van Se7en van regisseur David Fincher is zo schokkend dat je de beelden waarschijnlijk nooit zal vergeten, met de doos aan het einde en het aansluitende praatje tussen de personages van Brad Pitt en Kevin Spacey. De grauwe film staat waarschijnlijk hoog in je lijstje met absolute toppers.

Nu heeft Doug Pitt, de broer van Brad, een reclamevideo gemaakt voor het biermerk Mother's Brewing Company. Al vrij snel wordt duidelijk wat er aan de hand is. Het onvermijdelijke gebeurt; de slechterik krijgt zijn verdiende loon! Check hieronder de commercial '6ix', toch best vermakelijk toch?


Heb je Se7en uit 1995 nog nooit gezien en weet je niet wat er in die film in de doos zit? Zet de film nu razendsnel bovenaan je watchlist, net als de rest van de films van David Fincher! Mocht je de eindscène uit die film nog eens willen zien, check deze dan hieronder.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goov25

Avatar

Haha. Slecht geacteerd uiteraard, maar wel grappig bedacht Smiley face

Gigan72

Avatar

Se7en is een film die gezien moet hebben.

David Mills

Avatar

Se7en, voor mij de beste film!!!

NRush

Avatar

Oke. De Avengers zijn klaar. Krijgen we nu weer een nieuwe Se7en?! Hoe belachelijk goed was die film zeg, krijg er nog steeds kippenvel van!

Sunspot

Avatar

Moet Seven maar een herbekijken, kan me herinneren dat ik het niet super vond, maar was zo lang geleden

NieuwsFilm

meest populair