Wat te verwachten van het vervolg op 'Call Me by Your Name'

Wat te verwachten van het vervolg op 'Call Me by Your Name'

Aciman schreef speciaal voor het tweede deel een nieuwe roman!

Luca Guadagnino wist hoge ogen te gooien met Call Me by Your Name, waarin Armie Hammer en Timothée Chalamet schitteren; de film werd goed onthaald en wist te overtuigen aan de box-office. Ook wist de film meerdere grote filmprijzen te winnen en werd de jonge acteur Chalamet zelfs genomineerd voor een Oscar. Niet zo gek dus dat kort daarna een vervolg werd aangekondigd, waar nu meer over bekend is.

Het is al een tijdje bekend dat Guadagnino ook het tweede deel zal regisseren; hierbij krijgt hij hulp van André Aciman, de schrijver van het gelijknamige boek. Er werd lange tijd verwacht dat het tweede deel zich zou laten inspireren door ongebruikte evenementen uit het boek, maar nu blijkt dat Aciman een volledig nieuwe roman heeft geschreven, het sequel 'Find Me'.

Wat te verwachten
Het boek verschijnt op 29 oktober; er is nog niet zo heel erg veel over bekend, al heeft Aciman wel de cover al vrijgegeven. Deze doet, vanwege het lettertype, de gebouwen en de kleuren sterk denken aan de verfilming van het oorspronkelijke boek. In Find Me gaat het verhaal verder waar het gestopt is; zo zullen we zien hoe het eraan toe gaat met Elio en Oliver sinds de gebeurtenissen van het origineel. Ook zal Elio's vader Samuel, gespeeld door Michael Stuhlbarg, een veel grotere rol gaan spelen.

NieuwsFilm

meest populair