Sylvester Stallone maakt nieuwe keiharde thriller over seriemoordenaar

Sylvester Stallone maakt nieuwe keiharde thriller over seriemoordenaar

Terwijl het Koreaanse actievehikel zelf nog gereleased moet worden...

Balboa Productions, het productiebedrijf van acteur Sylvester Stallone (72), heeft zijn zinnen gezet op het Zuid-Koreaanse The Gangster, The Cop, The Devil. De film komt eind deze maand pas uit in thuisland Azië, maar wekt nu al de interesse van Hollywood en is al verkocht aan meer dan 100 landen.

Stallone zal de Amerikaanse vertaling produceren, tezamen met Braden Aftergood (bekend van Wind River met Jeremy Renner) en Don Lee, a.k.a. Ma Dong-Seok, de hoofdrolspeler in het origineel.

In het $9 miljoen kostende The Gangster, The Cop, The Devil speelt Lee een gangsterleider die een dodelijke aanval overleeft van een seriemoordenaar. Hij vormt een onwaarschijnlijk samenwerkingsverband met een politieagent om de seriemoordenaar op te sporen en een bloederige halt toe te roepen.

Stallone als oudere gespensioneerde politieagent?
Het is nog niet duidelijk of Stallone ook een aandeel voor de camera zal hebben in de Amerikaanse versie. Van Lee is bekend gemaakt dat hij bereid is om de rol van gangsterleider opnieuw op zich te nemen. Voordat hij op latere leeftijd in de showbizz terecht kwam, werkte hij als trainer voor verschillende martial arts artiesten.

De film opent binnenkort tijdens de Midnight Screening van het filmfestival in Cannes. Hieronder de trailer met Engelse ondertiteling:



NieuwsFilm

meest populair