'The Place of No Words' trailer: waar gaan we eigenlijk heen als we doodgaan?

'The Place of No Words' trailer: waar gaan we eigenlijk heen als we doodgaan?

De eerste beelden van deze uitermate persoonlijke kruising tussen drama en fantasy zien er zeer indrukwekkend uit.

Waar komen we terecht als we doodgaan? Dat is de vraag die centraal staat in The Place of No Words, de nieuwe film van Mark Webber (The End of Love, Flesh and Blood). De regisseur speelt ook een hoofdrol en dit geldt ook voor Teresa Palmer, in het echte leven Webbers echtgenote, en hun zoon Bodhi Palmer. Wanneer laatstgenoemde wil weten wat ons na de dood staat te wachten, sleurt hij het gezin mee in een fantasierijk avontuur. Check snel de trailer!



Tijdens het grootse avontuur komt de familie terecht in fantasierijke gebieden met mythische wezens. Terwijl we meekijken door de ogen van de vader, die dodelijk ziek is, en zijn zoon, wisselt het verhaal tussen de wereld zoals we die kennen en de gedeelde fantasie van de drie hoofdrolspelers. Samen komen ze erachter hoe men omgaat met de dood, maar ook met de liefde, het plezier, de verbazing en de pijn die daarbij komt kijken.

Nieuwe titel
De originele titel van deze film was Freeka Reeka Sheeka Deeka and the Big Battle in the Forest, maar zulke lange en bizarre titels blijken commercieel gezien meestal niet zo goed te werken. Naast Webber, Palmer en Palmer Jr. bestaat de cast uit Eric Christian Olsen, Nicole Elizabeth Berger, Anna Schafer, Phoebe Tonkin en Sarah Wright.

The Place of No Words, die onlangs in première is gegaan tijdens het Tribeca Film Festival, heeft nog geen reguliere bioscooprelease.

NieuwsFilm

meest populair