Richard Madden (Game of Thrones) scoort hoofdrol in Marvel-film 'The Eternals'

Hij zal in de film te zien zijn naast o.a. Angelina Jolie en Kumail Nanjiani.

Richard Madden (Game of Thrones, Bodyguard) zal naar alle waarschijnlijkheid de hoofdrol van Ikaris spelen in Marvel Studios-film The Eternals. Eerder werd al aangekondigd dat Angelina Jolie, Kumail Nanjiani en Ma Dong-seok belangrijke rollen zullen spelen in de film. Nu komt daar dus weer een naam bij.

The Eternals werd in 1976 bedacht door comic-legende Jack Kirby. Het oorsprongverhaal van de Eternals speelt zich miljoenen jaren in het verleden af. We zien hoe kosmische schepsels die bekend staan als de Celestials genetische experimenten op de mensheid uitvoeren en zo zowel individuen met superkrachten (ofwel de Eternals) creëren als de boosaardige Deviants. Deze twee groepen voeren in de jaren erna een bittere strijd met elkaar. De Eternals voerden daarnaast oorlog met Griekse, Romeinse en Noorse goden voordat ze de aarde verlieten om de rest van het universum te doorkruisen.

Opnames van The Eternals beginnen zeer binnenkort
De regie van The Eternals is in handen van Chloe Zhao (The Rider), die een script van Matthew en Ryan Firpo zal verfilmen. De opnames moeten deze zomer van start gaan. Madden is binnenkort eerst nog te zien in Elton John-biopic Rocketman.

NieuwsFilm

meest populair