Algemeen

Philip Seymour Hoffman in The Savages

door FilmTotaal op 07.03.2006 om 17:14 in Algemeen
Acteur Philip Seymour Hoffman, sinds afgelopen weekend in het bezit van de Oscar voor beste mannelijke acteur door zijn rol in Capote, zal samen met Laura Linney te zien zijn in The Savages. Het duo speelt broer en zus die de zorg voor hun zieke vader, van wie ze in de loop der jaren erg vervreemd zijn, op zich moeten nemen. De film is geschreven door Tamara Jenkins, zij neemt ook de regie voor haar rekening.

Hoffman is in Nederland vanaf 3 mei te zien in Mission: Impossible III, en al vanaf 23 maart in Capote. Je weet wel, van die Oscar. Voor beste acteur. Van 2005.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Michaell

Avatar

Ja ik weet wel.

Overigens zeer goede acteur.

petervdn

Avatar

Je weet wel, van die Oscar. Voor beste acteur. Van 2006.

Thiver

Avatar

Dat is een veelgemaakte fout, Peter. Dit zijn de Oscars van 2005, ze gaan immers over films die zijn uitgekomen in dat jaar. Dat ze in 2006 worden uitgereikt staat daar los van.

bepgreet

Avatar

Thiver "Dat is een veelgemaakte fout, Peter. Dit zijn de Oscars van 2005, ze gaan immers over films die zijn uitgekomen in dat jaar. Dat ze in 2006 worden uitgereikt staat daar los van."


Nee, dit zijn de Oscars van 2006, Thiver. De Oscars van 2006 gaan inderdaad over de films van 2005, maar dat neemt niet weg dat het gewoon de '2006 Oscars' zijn, en dat je gewoon een jaartje terug moet rekenen.

NieuwsFilm

meest populair