Video

Eerste trailer Netflix-film 'I Am Mother': Hilary Swank vs. een creepy robot

De robot is een creatie van Weta, het bedrijf achter alle pracht en praal in de Lord of the Rings-trilogie.

door Jan-Peter Rook om 13:08 in Video
Wanneer de mensheid is uitgestorven, is het aan een robot genaamd 'Mother' om een nieuwe generatie mensen op te voeden en de wereld opnieuw te bevolken. Haar eerste mens, Daughter, is een tienermeisje dat ontzettend tegen Mother opkijkt en alles gelooft wat zij zegt. Ze hebben een unieke band met elkaar, maar wanneer er op een dag een mysterieuze vreemdeling in hun bunker verschijnt, wordt Daughter gedwongen alles wat ze over Mother en de buitenwereld wist, in twijfel te trekken. Dat is het verhaal van I Am Mother, een nieuwe scifi-thriller van Netflix. Check snel de creepy trailer!


De robot is ontworpen door Weta, het Nieuw-Zeelandse bedrijf achter de visuele effecten van de The Lord of the Rings-films, en haar stem is ingesproken door Rose Byrne (X-Men: Apocalypse, 2016). Het tienermeisje wordt gespeeld door Clara Rugaard en de vreemdeling die alles in de war schopt, is niemand minder dan Oscar-winnares Hilary Swank (Million Dollar Baby, 2004).

I Am Mother, het regiedebuut van Grant Sputore, ging eerder dit jaar in première tijdens Sundance en zal vanaf 7 juni bij Netflix te zien zijn.
6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Lord Bono

Avatar

Gezien de gelijkenissen zijn ze klonen van elkaar, alleen verschillende leeftijden. Zoals in Moon/Oblivion :p

horizon

Avatar

Hele film in drie minuten...

Sunspot

Avatar

Hmmmm, yep, zeker kijken, beter is het wat, wil veel meer van dit soort films zien!

Sunspot

Avatar

Dat hoofd van die robot doet met denken aan Babylon 5, die Vorlon, ambassadeur.

Chris23

Avatar

Gister gekeken : dit is de enige echte Terminator 3 (Woke (alleen maar vrouwen spelen er in), maar de beweegredenen kloppen)
Trailer zit vol spoilers btw

NieuwsFilm

meest populair