Algemeen

Hydro-Man tegen Mysterio in clip 'Spider-Man: Far From Home'!

Niets lijkt wat het is in deze Spider-Man film.

door Bram de Groot om 09:00 in Algemeen
Ook zo nieuwsgierig hoe het Marvel Cinematic Universe verdergaat na de uitkomst van Avengers: Endgame? Marvel Studios' Spider-Man: Far From Home gaat dit uitleggen, met hulp van onder meer de mysterieuze slechterik (?) Mysterio, de rol van Jake Gyllenhaal (Nocturnal Animals).

In onderstaande clip zien we hoe Peter Parker (Tom Holland) door Hydro-Man wordt aangevallen, in Venetië. Parker is daar op vakantie met zijn klasgenoten. Hij wordt echter gered door het bekende Marvel-personage Mysterio. Check de beelden hieronder. De clip verscheen tijdens Jimmy Kimmel Live.


Hieronder ook een eerdere clip waarin Parker / Spider-Man een ontmoeting heeft met Mysterio, en oud SHIELD-agenten Nick Fury (Samuel L. Jackson) en Maria Hill (Cobie Smulders). Er wordt onder meer gesproken over de Multiverse.


Far From Home van Homecoming-regisseur Jon Watts verschijnt begin juli in de Nederlandse bioscoopzalen. Hieronder een gave cover van Empire, gebaseerd op een herkenbare comic van Marvel.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Filmziener

Avatar

Ik heb toch wel weer zin in deze film!

Hylian_Knight

Avatar

Ik ook, laatste trailer was ook erg tof!

Goku32

Avatar

Allemaal opgezet door deze vette spiderman villian. Wie zegt dat die Echt op vakantie is. Meschien speelt dit allemaal in het hoofd af van spiderman. Zou zomaar kunnen je weet het niet met misterio

Civilian Supreme

Avatar

Mysterio heeft deze elementals ingehuurd om zichzelf een held te laten lijken. Het eindgevecht zal zijn tussen Mysterio en Spiderman.
Zie overigens liever gevechten tegen fysieke schurken.

NieuwsFilm

meest populair