Relatie Danny DeVito & Rhea Perlman ondanks 'scheiding' niet kapot te krijgen; de twee blijven getrouwd

Relatie Danny DeVito & Rhea Perlman ondanks 'scheiding' niet kapot te krijgen; de twee blijven getrouwd

Fijn dat het zó ook kan!

Danny DeVito en zijn vrouw Rhea Perlman leven al jaren gescheiden, maar zijn officieel nog getrouwd. In Watch What Happens Live with Andy Cohen vertelt Perlman over hun bijzondere relatiestatus. Gaan de twee sterren ooit officieel scheiden?

Door alle vechtscheidingen in Hollywood zou je bijna denken dat het tegenwoordig onmogelijk is om gewoon als vrienden uit elkaar te gaan. Gelukkig is dat bij Rhea Perlman (71) en Danny DeVito (74) anders. "Ik weet niet waarom het lastig is voor andere mensen, maar Danny en ik hebben altijd van elkaar gehouden en delen drie geweldige kinderen samen", vertelt Perlman op de bank bij Andy Cohen na een vraag van een fan. "We zijn het bijna altijd met elkaar eens als het over belangrijke zaken gaat".

Het stel trouwde in 1982, maar kent elkaar natuurlijk al langer. "Weet je, we zijn veertig jaar samen geweest. Dat is een lange tijd", vervolgt de actrice. Volgens Perlman hebben zij en DeVito (74) er verstandig aan gedaan om uit elkaar te gaan. "Het gaat nu veel beter tussen ons, omdat alle spanningen weg zijn".

Officiële scheiding komt er nooit
Ondanks dat Perlman niet meer samenleeft met DeVito, is ze niet van plan om haar huwelijk officieel te verbreken. "Ik ga niet van hem scheiden", vertelt ze. "Waarom zou ik? We leven al gescheiden. We zien elkaar nog ontzettend vaak".

"Natuurlijk was het een moeilijke overgang, maar we kunnen het allemaal prima vinden met elkaar. Dat vonden we het belangrijkste van alles", aldus Perlman. Kijk mensen, zo kan het dus ook!



NieuwsFilm

meest populair