De vijfde (en laatste) 'Purge' komt in de zomer van 2020

De vijfde (en laatste) 'Purge' komt in de zomer van 2020

Het vijfde deel zou een definitief einde moeten breien aan de horror-franchise.

Universal heeft vandaag aangekondigd dat het vijfde deel van James DeMonaco's The Purge-franchise in juli 2020 wereldwijd de bioscopen zal bereiken. Zoals bij de vorige delen ook het geval was, zal ook het nieuwe hoofdstuk geschreven worden door DeMonaco. Blumhouse en Platinum Dunes produceren wederom. Naast het schrijven van het script, zal Demonaco ook als uitvoerend producent fungeren, samen met Michael Bay, Brad Fuller en Andrew Form.

DeMonaco zei het volgende over de nieuwe sequel:

"Ik heb het verhaal in mijn hoofd en begin binnenkort met het script te schrijven. Het wordt een goede manier om er een einde aan te breien. Ik kan in elk geval niet wachten. Toen ik mijn idee kenbaar maakte aan de rest van het team, werd er zeer enthousiast gereageerd."

Nog even geduld voor de fans
Verdere details over de nieuwste Purge zijn nog schaars, aangezien het script dus nog geschreven wordt. Ook moet er nog een regisseur ingehuurd worden. Iedereen die halsreikend uitkijkt naar The Purge 5 kan voorlopig nog genieten van de Purge tv-serie, die sinds vorig jaar door USA en SYFY wordt uitgezonden.

NieuwsFilm

meest populair