James Wan krijgt groen licht voor zijn 'Mortal Kombat' reboot

De opnames beginnen later dit jaar al.

Het is al heel lang speculeren rond de nieuwe verfilming van de videogame-serie Mortal Kombat, maar nu is er eindelijk bevestiging: De Mortal Kombat reboot komt er! De film van New Line Cinema start nog dit jaar met de opnames.

James Wan
Aquaman-regisseur James Wan is, in tegenstelling tot de laatste berichten, nog steeds aan boord maar in de rol van producer. De regie is in handen van de talentvolle Australische regisseur Simon McQuoid.

Australië
De keuze voor McQuoid is overigens niet het enige Australische tintje aan deze film. Opnames zullen namelijk plaatsvinden op een prachtige locatie in Adelaine, Zuid-Australië. Wan sprak in een statement ook over deze locatie: "Ik ben heel blij om weer met een leuke productie [Mortal Kombat] naar Australië te gaan. We hadden hele goede ervaringen met het filmen van Aquaman, dus ik ben erg blij dat we weer terug kunnen!"



Bovenstaande 'vintage' clip komt uit de eerste Mortal Kombat film uit 1995. Meer over de reboot, zoals casting, wordt waarschijnlijk binnenkort bekend gemaakt.

NieuwsFilm

meest populair