Algemeen

James Wan krijgt groen licht voor zijn 'Mortal Kombat' reboot

De opnames beginnen later dit jaar al.

door Niels van Arkel om 06:17 in Algemeen
Het is al heel lang speculeren rond de nieuwe verfilming van de videogame-serie Mortal Kombat, maar nu is er eindelijk bevestiging: De Mortal Kombat reboot komt er! De film van New Line Cinema start nog dit jaar met de opnames.

James Wan
Aquaman-regisseur James Wan is, in tegenstelling tot de laatste berichten, nog steeds aan boord maar in de rol van producer. De regie is in handen van de talentvolle Australische regisseur Simon McQuoid.

Australië
De keuze voor McQuoid is overigens niet het enige Australische tintje aan deze film. Opnames zullen namelijk plaatsvinden op een prachtige locatie in Adelaine, Zuid-Australië. Wan sprak in een statement ook over deze locatie: "Ik ben heel blij om weer met een leuke productie [Mortal Kombat] naar Australië te gaan. We hadden hele goede ervaringen met het filmen van Aquaman, dus ik ben erg blij dat we weer terug kunnen!"Bovenstaande 'vintage' clip komt uit de eerste Mortal Kombat film uit 1995. Meer over de reboot, zoals casting, wordt waarschijnlijk binnenkort bekend gemaakt.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Renegade

Avatar

Ik vond de eerste Mortal Kombat film heerlijk kijk vermaak. Kom maar op met die nieuwe.

Maac

Avatar

James Wan en MK lijkt me helemaal geen slechte combi. Als ‘ie zich nou laat inspireren door de vechtchoreografie uit bijvoorbeeld The Raid/John Wick kan het best een vermakelijke film worden.

Sander_1107

Avatar

De talentvolle Simon McQuoid

Ereptile

Avatar

Laat maar komen!!!! :D

filmhero

Avatar

@Sander_1107 Inderdaad wel een fijne regisseur. Ooit wat van zijn reclamespotjes gezien? Ook wel eens wat met Jon Hamm gedaan.

filmhero

Avatar

@Sander_1107 Inderdaad wel een fijne regisseur. Ooit wat van zijn reclamespotjes gezien? Ook wel eens wat met Jon Hamm gedaan.

Devenace

Avatar

MK uit ‘95 was destijds een bout film, we waren toen zo verwend met echte goede films.
En nu wordt zo een film gezien als een topfilm, wat dan weer wat zegt over het huidige niveau van de filmwereld.

Master Of Films

Avatar

James Wan is een dikke plus.
Maar ook "gamer" Simon McQuoid verdient wel een plusje getuige onderstaande reclamefilmpje.Echter ik heb wel gereserveerde kanttekeningen.
- Newbie scriptschrijver Greg Russo. MK reboot is zijn 1e script. Hij schijnt trouwens ook de RE reboot film te gaan schrijven.

- Een nieuwe MK karakter die niet in de games voorkomt, moet als "ogen" voor het mainstream bioscooppubliek / niet MK gamers gaan dienen.

According to a 2018 report by That Hashtag Show, the reboot will focus on a brand new character named Cole turner. Cole is described as "a Philadelphia boxer that is recruited by a prophecy chaser to compete in a fantastical tournament - the outcome of which determines the fate of Earth and its inhabitants". Established Mortal Kombat characters, such as Kano, Sonya Blade and Raiden, are set to appear.


- Ik wil Sub-Zero, Scorpion & Baraka (bevestiging nodig).

Goku32

Avatar

Ik vind deel 1 de beste game verfilming ooit gemaakt. Daarna kwam er allemaal prut als het om games gaat. Dit was gewoon een vermakelijke film

Goku32

Avatar

Devenace beetje overdreven vind je niet. Voor een game verfilming was het echt wel een leuke film om te zien hoor. Ik weet niks van een bout film in die tijd. Wat gebaseerd is op een game,In de jaren 90 kwamen allemaal topper uit inderdaad. Maar naast mortal kombat volgends mijn geen andere film wat gebaseerd is op een game. En daar in is mortal kombat deel 1 de beste in

Civilian Supreme

Avatar

Zolang het maar wel een beetje duister en grof wordt met een flinke dosis zwarte humor. Geen slappe hap graag!

GreenHornet

Avatar

Ze moeten de film klein houden.

Pak de karakters weer uit het eerste Mortal Kombat spel.

Civilian Supreme

Avatar

Keanu Reeves als Kung Lao of Raiden graag.
Dave Bautista als Goro.
Iko Uwais als lui Kang.
Scott Adkins als Sub Zero of Scorpion.
Michael Jai White als Jax.
Jason Statham als Kano.
Die Samurai baas van westworld s2 als Shang Tsung.

Frietgezicht

Avatar

R-rated anders hoeft het van mij niet.

nieuwslaatste nieuws

meest populair