Nieuwe 'Endgame'-spoilende poster 'Spider-Man: Far From Home' geeft geen waarschuwing

En andere nieuwe beelden voor de tweede solofilm.

Hieronder weer wat nieuws voor Spider-Man: Far From Home. Dit keer hebben we een nieuw affiche voor de tweede solofilm rond het personage van Tom Holland en ook nu wordt er overduidelijk gehint naar het lot van één van de grootste Avengers, in Avengers: Endgame.

Ondanks dat spoilen niet sjiek is, mag ondertussen de vraag worden gesteld wie de film nog moet zien zonder dat hij of zij nog rondloopt zonder te weten wat zo'n beetje de uitkomst is van de film. Wereldwijd haalde de film al zo'n $2,5 miljard op en in Nederland staat de teller ruim boven de tien miljoen euro. Het 'vervolg' Far From Home start de promotie nu goed op, met hieronder een nieuw affiche met een duidelijke hint naar het lot van Iron Man.

Bekijk de afbeelding
Marvel zelf begint Endgame ook fors te spoilen, aangezien de poster op Twitter werd begeleid met een zin uit de Far From Home-trailer, namelijk: "I don't think Tony would have done what he did, if he didn't know you were going to be here after he was gone."

Andere beelden
Via Empire krijgen een nieuwe blik op Peter Parker / Spider-Man en de slechterik Mysterio, gespeeld door Jake Gyllenhaal. Ze staan op de cover van de nieuwste uitgave. Ook is er een nieuwe foto van Parker. Spider-Man: Far From Home is vanaf 4 juli te zien op de Nederlandse filmdoeken.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair