Algemeen

Nieuwe 'Endgame'-spoilende poster 'Spider-Man: Far From Home' geeft geen waarschuwing

En andere nieuwe beelden voor de tweede solofilm.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Hieronder weer wat nieuws voor Spider-Man: Far From Home. Dit keer hebben we een nieuw affiche voor de tweede solofilm rond het personage van Tom Holland en ook nu wordt er overduidelijk gehint naar het lot van één van de grootste Avengers, in Avengers: Endgame.

Ondanks dat spoilen niet sjiek is, mag ondertussen de vraag worden gesteld wie de film nog moet zien zonder dat hij of zij nog rondloopt zonder te weten wat zo'n beetje de uitkomst is van de film. Wereldwijd haalde de film al zo'n $2,5 miljard op en in Nederland staat de teller ruim boven de tien miljoen euro. Het 'vervolg' Far From Home start de promotie nu goed op, met hieronder een nieuw affiche met een duidelijke hint naar het lot van Iron Man.


Marvel zelf begint Endgame ook fors te spoilen, aangezien de poster op Twitter werd begeleid met een zin uit de Far From Home-trailer, namelijk: "I don't think Tony would have done what he did, if he didn't know you were going to be here after he was gone."

Andere beelden
Via Empire krijgen een nieuwe blik op Peter Parker / Spider-Man en de slechterik Mysterio, gespeeld door Jake Gyllenhaal. Ze staan op de cover van de nieuwste uitgave. Ook is er een nieuwe foto van Parker. Spider-Man: Far From Home is vanaf 4 juli te zien op de Nederlandse filmdoeken.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

aspers

Avatar

Kan aan mij liggen, maar dit zit er niet uit als een officiële poster!

McKelly

Avatar

Sorry hoor, maar ik vind het in principe niks spoilen. Omdat er een afbeelding van Iron man achter PP staat?

Ang3l

Avatar

Ik vind dat geen duidelijke hint.
Echt alleen als je weet wat er gebeurd is, anders niet hoor.
Kan ook gewoon poseren bij graffiti van zijn huidige mentor.

Frietgezicht

Avatar

En waar is de graffiti van Cap?

BlackPowerWolf

Avatar

Maar dat neemt allemaal nog niet weg dat Marvel zelf best vies aan het spoiler is over End Game. De teasers die je nu allemaal ziet bevatten allemaal fragmenten waarvan ik vind dat die juist verrassend overkwamen!
Maargoed ja weetje als je de film nog niet gezien had dan is dit in principe een beetje de 'straf' die Marvel uitdeelt.

Frietgezicht

Avatar

^ Black, op zich is dat logisch. De echte fans en mensen die de film sowieso al kijken zonder trailers te zien hebben ze niks gespoiled. Die mensen zijn geweest. Nu is het gewoon nog wat extra mensen overtuigen die normaal niet zouden gaan door toch wat spectaculairs enz te laten zien.

BlackPowerWolf

Avatar

Tsja een marketingtruc eigenlijk, maar ik vind het toch een pietsje hypocriet al begrijp ik het wel.

nieuwslaatste nieuws

meest populair