Algemeen

Geniale posters met Leonardo DiCaprio voor 'Once Upon A Time in Hollywood'

Operazione Dyn-o-mite en Kill Me Immediately Ringo, Said the Gringo!

door Wouter Drummen om 10:15 in Algemeen
Een film waar héél wat mensen naar uitkijken is zonder twijfel Once Upon a Time in Hollywood, Quentin Tarantino's nieuwe project. De film heeft een gigantisch indrukwekkende cast; zo spelen o.a. Margot Robbie, Brad Pitt en Leonardo DiCaprio belangrijke rollen. Ook de marketingcampagne mag er zijn; er zijn allerlei speciale posters opgehangen in Los Angeles die verband houden met de film.

In de film speelt DiCaprio een acteur die moeite heeft met het doorbreken in Hollywood, maar toch al de nodige rollen heeft gehad. Al deze fictieve films waarin DiCaprio meespeelt krijgen nu blijkbaar ook allemaal hun eigen poster! Recentelijk verscheen er nog een poster op de Sunset Boulevard van de racefilm Operazione Dyn-o-mite. Nu is er weer een nieuwe poster verschenen, namelijk die van de western Kill Me Immediately Ringo, Said the Gringo, waarop DiCaprio te zien is in een klassieke shoot-out pose als zijn personage Rick Dalton.

De cast en posters
Tarantino bouwt de spanning dankzij deze ingenieuze marketing-campagne alleen nog maar verder op. Naast Pitt, Robbie en DiCaprio zullen ook Al Pacino, Timothy Olyphant, Dakota Fanning, Kurt Russell, James Marsden, Emile Hirsch, Tim Roth, Margaret Qualley, Damian Lewis, Lena Dunham, Bruce Dern en Luke Perry in de film te zien zijn. De posters zijn hieronder te bekijken.


4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

A-Bat

Avatar

zalig

KeesjeNL

Avatar

Echt geniaal. Subliem. Meesterlijk. Abnormaal. Waanzinnig.

tariegb

Avatar

wat is er zo geniaal aan?
het is gewoon een poster??

Sunspot

Avatar

Yep, gaat goed worden dit Smiley face

nieuwslaatste nieuws

meest populair