Celebrity

Oud-manager Stan Lee mishandelde de Marvel-legende

Keya Morgan zou ook geld van Lee hebben gejat.

door Wouter Drummen om 07:24 in Celebrity
Ondanks het feit dat Stan Lee op 95-jarige leeftijd overleed, kwam het toch hard aan voor miljoenen striplezers en bioscoopgangers van over de hele wereld; de Marvel-legende bracht allerlei bekende superhelden tot leven zoals o.a. Iron Man, Spider-Man en Hulk. Nu komt er toch nog een verontrustend verhaal over Lee naar buiten, namelijk dat zijn oud-manager, Keya Morgan, Lee op verschillende manieren zou hebben mishandeld.

Morgan is dan ook al aangeklaagd voor mishandeling en fraude. Zo zou hij meer dan vijf miljoen dollar hebben gejat van de hoogbejaarde Lee. De stripmagnaat, die vorig jaar november overleed, zou daarnaast zelfs lichamelijk en emotioneel door Morgan zijn mishandeld. Vóór het overlijden van Lee eisten zijn advocaten al een straatverbod tegen Morgan, die destijds beweerde onschuldig te zijn. Nu wordt de zaak dus opnieuw onderzocht.

Fans vragen om gerechtigheid
De nodige mensen lieten zich over het schandaal uit; velen zijn diep teleurgesteld dat Morgan op zo'n manier gebruik heeft gemaakt van een creatief genie als Lee. De fans hopen dan ook dat deze zaak hetzelfde einde zal kennen als een van de vele verhalen die Lee heeft geschreven: waar het recht zal zegevieren en de schuldige bestraft zal worden.

nieuwslaatste nieuws

meest populair