Celebrity

Oud-manager Stan Lee mishandelde de Marvel-legende

Keya Morgan zou ook geld van Lee hebben gejat.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Wouter Drummen om 07:24 in Celebrity
Ondanks het feit dat Stan Lee op 95-jarige leeftijd overleed, kwam het toch hard aan voor miljoenen striplezers en bioscoopgangers van over de hele wereld; de Marvel-legende bracht allerlei bekende superhelden tot leven zoals o.a. Iron Man, Spider-Man en Hulk. Nu komt er toch nog een verontrustend verhaal over Lee naar buiten, namelijk dat zijn oud-manager, Keya Morgan, Lee op verschillende manieren zou hebben mishandeld.

Morgan is dan ook al aangeklaagd voor mishandeling en fraude. Zo zou hij meer dan vijf miljoen dollar hebben gejat van de hoogbejaarde Lee. De stripmagnaat, die vorig jaar november overleed, zou daarnaast zelfs lichamelijk en emotioneel door Morgan zijn mishandeld. Vóór het overlijden van Lee eisten zijn advocaten al een straatverbod tegen Morgan, die destijds beweerde onschuldig te zijn. Nu wordt de zaak dus opnieuw onderzocht.

Fans vragen om gerechtigheid
De nodige mensen lieten zich over het schandaal uit; velen zijn diep teleurgesteld dat Morgan op zo'n manier gebruik heeft gemaakt van een creatief genie als Lee. De fans hopen dan ook dat deze zaak hetzelfde einde zal kennen als een van de vele verhalen die Lee heeft geschreven: waar het recht zal zegevieren en de schuldige bestraft zal worden.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Triest dit figuur hoe kan je mister Lee zo behandelen. Dus er is maar 1 medicijn voor zulke figuren. Lekker laten rotte in de diepste celle. En niet meer naar om kijken weg er mee

Pietjebam

Avatar

Met alle respect, maar is er überhaupt bewijs dat het echt gebeurd is?

deregtx

Avatar

@Pietjebam Daarom willen de fans dat het grondig wordt onderzocht.

Mallory

Avatar

Waarom hoor je het pas wanneer die mensen overleden zijn,en niet toen hij nog in leven was.

Johan_E

Avatar

https://deadline.com/2018/08/restraining-order-protect-stan-lee-keya-morgan-1202447721/

Sunspot

Avatar

Als het echt zo is, dan ubertriest.

Sunspot

Avatar

@Mallorry

Kunnen vele redenen voor zijn, de man waarom het gaat is weg, mensen durven dan misschien mee rte onderzoeken (ook nieuws natuurlijk), of mensen gaan spijt krijgen, weet ik het, zoveel redenen kunnen er zijn :).

Mallory

Avatar

Sunspot.
Ja maar er zijn toch wel genoeg mensen om hem heen die wat hebben gemerkt.Ik neem aan dat dit niet de eerste keer is dat het is gebeurd,als dit waar zou zijn.In ieder geval gelukkig dat het niet in de doofpot wordt gestopt en hoop dat de verdachte wordt berecht ,als hij schuldig wordt bevonden.Maar nu is het moeilijker nu Mr Lee er niet meer is.

centr1no

Avatar

Mallory "Waarom hoor je het pas wanneer die mensen overleden zijn,en niet toen hij nog in leven was. "
Dat jij er niet van gehoord hebt wil niet zeggen dat het niet gebeurd is. Als je op de hoogte wilt zijn van al het reilen en zeilen van Amerikaanse celebrities zul je de Amerikaanse roddelwebsites bij moeten houden.

nieuwslaatste nieuws

meest populair