Hint naar terugkeer Mysterio in volgende Spider-Man of Marvel-film(s)

Hint naar terugkeer Mysterio in volgende Spider-Man of Marvel-film(s)

Het Marvel-personage uit Far From Home heeft mogelijk grotere toekomst

Over een paar wekende wordt het opvallende personage Mysterio geïntroduceerd in het Marvel Cinematic Universe. De rol van Jake Gyllenhaal (Nocturnal Animals) belooft een verrassende te gaan worden, afgaande op de eerdere beelden in de trailers en clips. Maar keert hij ook terug in toekomstige films?

Op basis van een reactie van Eric Carroll, producent van Spider-Man: Far From Home, tegenover io9 kan bijna aangenomen worden dat Mysterio een grotere rol krijgt in het MCU.


"We wilden iets vergelijkbaars doen als wat we met Mordo in Doctor Strange hebben gedaan. We willen de personages de tijd geven relaties op te bouwen. Dus of en wanneer we iets anders met Mysterio gaan doen, dan voelt dit echt als een verraad... En hopelijk zetten we echt iets spectaculairs neer dat echt aanvoelt als wat we van Spider-Man gewend zijn. Nogmaals, als we iets anders gaan doen met dit personage, dan hebben ze al een flinke persoonlijke relatie."

The Sinister Six, dan toch?
Een van de mogelijkheden is dat er wordt opgebouwd naar een Sinister Six-film. In Spider-Man: Homecoming uit 2017 nam Peter Parker (Tom Holland) het al op tegen Vulture en werd ook Scorpion geïntroduceerd.

Hoe het eerste optreden van Mysterio verloopt, zie je vanaf 4 juli in de Nederlandse bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair