Video

Richard Dreyfuss (Jaws) gaat naar de ruimte in eerste trailer 'Astronaut'

Hij doet mee aan een wedstrijd met een wel heel bijzondere prijs: een reis naar de ruimte!

door Jan-Peter Rook om 07:00 in Video
In het nieuwe drama Astronaut speelt Richard Dreyfuss, bekend van Spielberg-klassiekers als Jaws (1975) en Close Encounters of the Third Kind (1977), een eenzame weduwnaar die er al heel lang van droomt om een astronaut te worden. Gezien zijn leeftijd rekent hij er totaal niet meer op dat dit ooit nog gaat lukken, maar dan ziet hij alsnog een kans. De eerste trailer is nu te bekijken.


Angus had de hoop op een ruimtereis al lang opgegeven, maar op een dag wordt er een nationale wedstrijd aangekondigd. De prijs is een ticket naar de ruimte. Aangezien hij eigenlijk veel te oud is om mee te doen, liegt Angus over z'n leeftijd. Tegen alle verhoudingen in, maar met de hulp van zijn disfunctionele familie, probeert hij alle vooroordelen te overwinnen, de competitie te winnen en de reis van z'n dromen te maken.

Regiedebuut
Astronaut is het regiedebuut van de Canadees-Britse actrice Shelagh McLeod. Naast Dreyfuss bestaat de cast ook nog uit Lyriq Bent, Krista Bridges, Graham Greene, Richie Lawrence en Colm Feore als een Elon Musk-achtige miljardair die de wens van Angus in vervulling laat gaan.

De film is vanaf 26 juli te zien in de States. Over een Nederlandse release is niets bekend.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Renegade

Avatar

Is dit het vervolg op space cowboys?

GreenHornet

Avatar

is dit een prequel op Close Encounters

Renegade

Avatar

Kan ook. Hahahahha

NieuwsFilm

meest populair