Celebrity

'Gwyneth Paltrow ziet Dakota Johnson, de nieuwe vriendin van haar ex-man Chris Martin, ook als familie'

Eén en al liefde!

door Jeffrey Kouters om 10:18 in Celebrity
Hollywoodster en onderneemster Gwyneth Paltrow kan het erg goed vinden met actrice Dakota Johnson, de nieuwe vriendin van haar ex-man en Coldplay-leadzanger Chris Martin. "Ze ziet haar echt als familie", vertelt een insider aan het Amerikaanse gossipblad People.

"Het is voor haar erg belangrijk om het goed te kunnen vinden met de nieuwe vriendinnen van Chris", vertelt een anonieme bron aan People. "Ze voelt zich totaal niet bedreigd door Dakota en is juist blij dat Chris weer gelukkig is. Er is dus totaal geen competitie".

Geen haat en nijd
In september vorig jaar stapte Paltrow in het huwelijksbootje met haar nieuwe vlam Brad Falchuk, televisieproducent van beroep. "Ze houdt ontzettend veel van haar man en vindt het heerlijk om haar tijd door te brengen met iedereen die ze ziet als onderdeel van haar familie", legt de insider uit. "Dus ook met Dakota".

En dat Paltrow het goed kan vinden met Johnson blijkt ook wel uit foto's van de twee die in april werden genomen bij het verjaardagsfeestje van fashionjournalist Derek Blasberg. Hieronder zie je die gezellige kiekjes.

Dit bericht bekijken op Instagram

Consciously throupling

Een bericht gedeeld door Derek Blasberg (@derekblasberg) opnieuwslaatste nieuws

meest populair