Celebrity

Gal Gadot (Wonder Woman) promoot moederland Israël op Eurovisie Songfestival (dat Nederland heeft gewonnen)

Wat een feest!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 09:19 in Celebrity
Gisterenavond zagen ruim 4,4 miljoen televisiekijkers hoe Duncan Laurence met zijn nummer Arcade, de Nederlandse inzending, het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv, Israël won. Dat heeft weinig met film te maken, horen we je denken. Toch kreeg de avond een heus Hollywoodtintje dankzij Israëlisch trots Gal Gadot, ofwel Wonder Woman!

Het schijnt dat de organisatie van het Eurovisie Songfestival behoorlijk haar best heeft gedaan om Gal Gadot (34) binnen te halen voor de editie van dit jaar. De populaire muziekcompetitie vond namelijk plaats in Israël, het moederland van Gadot, en zo'n bekend gezicht is altijd handig om je land op de kaart te zetten. Een presentatieklus was te veel van het goede, maar het festival wist Gadot wel te strikken voor een leuk promotiefilmpje.

Drie minuten
Op het Eurovisie Songfestival mogen liedjes maximaal drie minuten duren. Nadat de lijnen om te stemmen waren gesloten, kwam Gadot in beeld om uit te leggen wat je allemaal in drie minuten tijd kunt doen in Tel Aviv. "In Tel Aviv staat de tijd nooit stil", vertelt de filmster. "Drie minuten is al wat je nodig hebt om de essentie van deze stad te ontdekken". Bekijk hieronder haar bijdrage!


Mogelijk moet je even doorklikken. Het fragment begint op 03:07:26!

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sander_1107

Avatar

Was blij om haar te zien!!!
vooral na Madonna D:

ExtraDip3000

Avatar

Besef: Madonna kreeg voor dit optreden 1 miljoen!!!

Moviemagic

Avatar

Madonna was erg slecht. Ook die gasmaskers...... Ze moet eens snappen dat er niet altijd een politiek agenda moet zijn en mensen soms gewoon eens muziek willen luisteren.

Hyenas

Avatar

@Moviemagic; Begrijp je punt wel maar die specifieke locatie is toch anders dan de rest van de wereld. Laten zien dat je geen kant kiest door dat te doen vind ik juist bewonderenswaardig.

Muziek was klote.

Spider-fan

Avatar

Het is toch wel bizar dat Madonna, een van de bekendste 'zangeressen' van onze planeet, dus écht niet kan zingen. Was me in het verleden al vaker opgevallen en was gister dus weer overduidelijk.

Het is sowieso altijd een vrij bizarre show van kitsch en slechte smaak, daarom kijk ik toch altijd omdat er altijd weer van die hilarische uitschieters zijn - en viel ook nu weer niet tegen (Ijsland bijv.).
Vaak zijn nummers ook gewoon direct een poging een bekende artiest na te doen (dit jaar bijv. Azerbeidzjan, dat duidelijk in de stijl was van The Weeknd), waardoor het iets tweederangs krijgt.
Al zit er soms wel eens een mooi origineel liedje tussen.

Ik vraag me wel af waarom het zo'n platform geworden is voor LGBT (als ik dat goed zeg), want ik kan me niet herinneren dat dat altijd zo was. Niet als kritiek bedoeld, want anders zou het waarschijnlijk veel saaier en braver zijn, maar vraag me af waarom het zo gedomineerd wordt daardoor? Hoe is dat zo ontstaan? Komt dat doordat het een manier is meer vrijheid daarvoor te creëren door heel Europa?

Sunspot

Avatar

Vind je het gek, willen haar puur om haar succes met WW, en omdat ze Israelisch is.

Waarom zou je dan opeens op zo een freakshow willen zijn. Mooi dat ze een filmpje heeft gestuurd, slim van haar.

kokosnoot

Avatar

Wat een charisma heeft ze! Mooie vrouw ook! Smiley face

nieuwslaatste nieuws

meest populair