Celebrity

Gal Gadot (Wonder Woman) promoot moederland Israël op Eurovisie Songfestival (dat Nederland heeft gewonnen)

Wat een feest!

door FilmTotaal om 09:19 in Celebrity
Gisterenavond zagen ruim 4,4 miljoen televisiekijkers hoe Duncan Laurence met zijn nummer Arcade, de Nederlandse inzending, het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv, Israël won. Dat heeft weinig met film te maken, horen we je denken. Toch kreeg de avond een heus Hollywoodtintje dankzij Israëlisch trots Gal Gadot, ofwel Wonder Woman!

Het schijnt dat de organisatie van het Eurovisie Songfestival behoorlijk haar best heeft gedaan om Gal Gadot (34) binnen te halen voor de editie van dit jaar. De populaire muziekcompetitie vond namelijk plaats in Israël, het moederland van Gadot, en zo'n bekend gezicht is altijd handig om je land op de kaart te zetten. Een presentatieklus was te veel van het goede, maar het festival wist Gadot wel te strikken voor een leuk promotiefilmpje.

Drie minuten
Op het Eurovisie Songfestival mogen liedjes maximaal drie minuten duren. Nadat de lijnen om te stemmen waren gesloten, kwam Gadot in beeld om uit te leggen wat je allemaal in drie minuten tijd kunt doen in Tel Aviv. "In Tel Aviv staat de tijd nooit stil", vertelt de filmster. "Drie minuten is al wat je nodig hebt om de essentie van deze stad te ontdekken". Bekijk hieronder haar bijdrage!


Mogelijk moet je even doorklikken. Het fragment begint op 03:07:26!

NieuwsFilm

meest populair