Celebrity

Keanu Reeves & Sandra Bullock hielden gevoelens voor elkaar geheim tijdens opnames 'Speed'

Het gevoel bleek dus wederzijds te zijn.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 10:49 in Celebrity
In een alternatieve realiteit hadden Hollywoodsterren Keanu Reeves en Sandra Bullock zomaar een getrouwd stel geweest kunnen zijn. Tijdens de filmopnames van Speed (1994) hadden de twee namelijk een oogje op elkaar, zonder dat zij dat van elkaar wisten.

In december was Sandra Bullock (54) te gast in The Ellen DeGeneres Show. Daar onthulde ze dat ze tijdens het draaien van Speed vlinders in haar buik kreeg van haar tegenspeller Keanu Reeves (54). "Ik moet weer denken aan hoe lief en knap Keanu was", zei Bullock destijds. "Het was moeilijk voor me om serieus te blijven", vervolgde ze. "Ik moest vaak giechelen als hij naar me keek".

Wederzijds gevoel
Nu blijkt dat Reeves dezelfde gevoelens had. "Nee", antwoordt Reeves als DeGeneres hem vraagt of hij wist dat Bullock een oogje op hem had destijds. Het gevoel bleek wederzijds. "Ze had duidelijk niet door dat dat voor mij ook gold". Volgens Reeves zorgde Bullock ervoor dat hij extra veel plezier in zijn werk had. "Ze is een fantastisch mens en een geweldige actrice".5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Boer

Avatar

Ik vind Keanu Reeves in interviews altijd verassend leuk. Misschien omdat hij altijd stoïcijnse macho's speelt in zijn films ga je denken dat hij ook echt als een John Wick door het leven gaat.

Rich Art

Avatar

@Boer: Volgens mij is het ook gewoon een sympathieke gast.

Spider-fan

Avatar

Ik vind het in de film wel merkbaar, ze hebben goede chemistry.
Ik vind het altijd een beetje vreemde gast op één of andere manier, niet een standaard Hollywood-acteur. Om één of andere reden zie ik hem altijd nog het meest als Ted uit de Bill and Ted films en associeer ik die rol het meest met hem.

Civilian Supreme

Avatar

Echt zo'n gozer die je ook alleen maar succes wenst. Hij is ook helemaal niet bezig met beroemd zijn, waar anderen wel continu in de spotlights willen staan .

nieuwslaatste nieuws

meest populair