Celebrity

Keanu Reeves & Sandra Bullock hielden gevoelens voor elkaar geheim tijdens opnames 'Speed'

Het gevoel bleek dus wederzijds te zijn.

door FilmTotaal om 10:49 in Celebrity
In een alternatieve realiteit hadden Hollywoodsterren Keanu Reeves en Sandra Bullock zomaar een getrouwd stel geweest kunnen zijn. Tijdens de filmopnames van Speed (1994) hadden de twee namelijk een oogje op elkaar, zonder dat zij dat van elkaar wisten.

In december was Sandra Bullock (54) te gast in The Ellen DeGeneres Show. Daar onthulde ze dat ze tijdens het draaien van Speed vlinders in haar buik kreeg van haar tegenspeller Keanu Reeves (54). "Ik moet weer denken aan hoe lief en knap Keanu was", zei Bullock destijds. "Het was moeilijk voor me om serieus te blijven", vervolgde ze. "Ik moest vaak giechelen als hij naar me keek".

Wederzijds gevoel
Nu blijkt dat Reeves dezelfde gevoelens had. "Nee", antwoordt Reeves als DeGeneres hem vraagt of hij wist dat Bullock een oogje op hem had destijds. Het gevoel bleek wederzijds. "Ze had duidelijk niet door dat dat voor mij ook gold". Volgens Reeves zorgde Bullock ervoor dat hij extra veel plezier in zijn werk had. "Ze is een fantastisch mens en een geweldige actrice".NieuwsFilm

meest populair