Celebrity

'Joe Jonas redde leven zwaar depressieve Sophie Turner (Game of Thrones)'

Een emotioneel verhaal.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 09:28 in Celebrity
Sophie Turner praat dikwijls openhartig over haar mentale gezondheid en de problemen die zij als jong iemand in de spotlights heeft ondervonden. In een nieuw interview met de Sunday Times beweert Turner dat Joe Jonas, met wie ze begin deze maand trouwde, degene is geweest die haar leven heeft gered.

"Ik kan pas met je samen zijn als je van jezelf houdt. Ik denk niet dat je meer van mij kunt houden dan van jezelf", zou Joe Jonas (29) ooit tegen Sophie Turner (23) hebben gezegd. Turner leerde de zanger drie jaar geleden kennen. "Zijn woorden hebben me aan het denken gezet. Ik denk dat hij min of meer mijn leven heeft gered op een bepaalde manier".

Schaduwzijde van de spotlights
Turner was slechts vijftien jaar toen ze in één klap wereldberoemd werd met haar rol als Sansa Stark in de fantasyserie Game of Thrones. De negatieve reacties die ze kreeg op haar rol en lichaam hakten er behoorlijk in. "Ik kreeg een negatief zelfbeeld en werd vreselijk depressief", vertelt Turner, die eerder al deelde jarenlang last te hebben gehad van depressieve gevoelens. "Ik dacht vaak aan zelfmoord toen ik jonger was", zei ze in april tegen Dr. Phil in zijn podcast.

Negatieve spiraal
Haar mentale problemen vertaalden zich ook in anorexia. "Ik at zo slecht dat ik een jaar niet meer ongesteld werd", zegt Turner in de Sunday Times. Volgens Turner is de entertainmentindustrie geen veilige plek voor meiden zoals haar. "Je wordt constant gepusht om gewicht te verliezen", zei ze eerder deze maand in de Australische Marie Claire. "Iedereen vertelt je continu dat je er niet goed uitziet". Turner heeft een duidelijk advies. "Zoek een therapeut. Iedereen zou er een moeten hebben".

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

@scheerzeep

Ah, duidelijk thnx! In dat geval.

Mooi die effecten!

Scheerzeep

Avatar

@adofmirosch

Dit artikel is gebaseerd op een interview dat 19 mei verschenen is. Het artikel is aangevuld met informatie en quotes uit eerdere interviews.

Frietgezicht

Avatar

Ik ben zwaar depressief na de finale van Game of Thrones. Wat een slecht einde,lachwekkend slecht.

Sunspot

Avatar

Lol, moest ze gewicht verliezen dan, ze was nooit echt goed in beeld wat haar lichaam betreft.

Leek er juist op dat de makers haar zeer beschermend hebben behandeld, geschreven.

Ze is van haarzelf best groot, maar dat heeft er niks mee te maken dus, tenzij ze zelf er een probleem van maakt, teveel kijkt naar anderen.

Maar goed, geen druk meer straks, GoT is over, tenzij ze weer gevraagd wordt, spin off of zo.

Xmen is ook weg straks.

Leef je leven meid Smiley face. Wees blij met wat jehebt kunnen doen. Als je werkelijk problemen hebt, mentaal, dan kan je makklijk een shrink betalen Smiley face.

Niet zeuren dus! Smiley face.

kokosnoot

Avatar

@Frietgezicht Ik hoor alleen maar slechte berichten over de laatste serie van Got. Ik moet hem nog zien maar dat belooft niet veel soeps.....wat...zonde. Heb je het gevoel dat de schrijvers het afgeraffeld hebben om maar klaar te zijn?

Sunspot

Avatar

@kokosnoot

Heb seizoeen 1 t/m 7 gezien en vond het raar dat al die verhaallijnen en zo in 1 seizoen moesten gaan eindigen, is toch veel te weinig.

Al die dialogen, karakters, afmaken verhalen, hoe wil je dat echt goed doen in een aantal afleveringen.

Had ook verwacht dat er in bijv. seizoen 5 t/m 7 al veel zou worden afgehandeld, karakters en zo dood, maar is niet zo.

bijna alle karakters zijn in leven gelaten en dan opeens in 1 klein seizoen alles afhandelen zowat :D.

Ben benieuwd, maar geloof best dat het afgeraffeld is, juist om wat ik hierboven typte Smiley face

nieuwslaatste nieuws

meest populair