Schwarzenegger kondigt trailer 'Terminator: Dark Fate' aan!

Schwarzenegger kondigt trailer 'Terminator: Dark Fate' aan!

Aankomende donderdag de eerste beelden online.

Ooit willen weten hoe het ook verder had kunnen gaan na Terminator 2: Judgment Day, zonder alle andere verschenen Terminator-films? Eind dit jaar krijg je de kans. Dan verschijnt namelijk Terminator: Dark Fate waarin alleen de gebeurtenissen uit deel één en twee worden meegenomen. De rest behoort vanaf dan tot een andere tijdlijn, of tijdlijnen.

Aankomende donderdag zie je alvast een beetje van hoe de nieuwe Terminator-tijdlijn eruit gaat zien. Dan verschijnt namelijk de eerste trailer voor de film van producent James Cameron (Avatar) en regisseur Tim Miller (Deadpool). Hoofdrolspeler Arnold Schwarzenegger, die terugkeert als een T-800 model (of gelijksoortig), heeft de trailer aangekondigd:


Hoop op een betere T-toekomst
Ondanks dat de afgelopen drie films niet iedereen tevreden stemde, is er opnieuw hoop op een nieuwe reeks betere films, zeker doordat Cameron zich weer met de franchise bemoeit. Dark Fate is niet alleen een nieuw derde deel, het moet ook een start van een trilogie zijn. Naast Arnie keert Linda Hamilton terug als Sarah Connor en zijn er rollen voor intreders als Mackenzie Davis (Blade Runner 2049), Natalia Reyes (Birds of Passage), Gabriel Luna (Agents of S.H.I.E.L.D.) en Diego Boneta (The Titan).

Dark Fate moet op 23 oktober op het witte doek verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair