Celebrity

Johnny Depp: 'Amber Heard heeft mishandeling met make-up in scène gezet'

Ze zou haar blauwe plekken met make-up hebben nagebootst.

door Rik Timmer om 07:23 in Celebrity
De liefde die ooit tussen Johnny Depp en Amber Heard bloeide is inmiddels met een klap uitgegaan. Ze waren van 2015 t/m 2017 getrouwd en gingen uit elkaar na vele ruzies. Om een eind te maken aan hun huwelijk betaalde Depp (55 jaar) een bedrag van 7 miljoen dollar aan Heard (33 jaar). Maar ondanks het feit dat ze geen man en vrouw meer zijn gaat hun strijd verder. De actrice heeft altijd volgehouden dat ze door Depp is mishandeld en toonde dat in het verleden aan met foto's van haar blauwe plekken. Als we de acteur mogen geloven was dit altijd lariekoek.

De Pirates of the Caribbean-ster is nog lang en breed niet klaar met Heard. Hij heeft haar aangeklaagd voor een bedrag van 50 miljoen dollar omdat ze zijn reputatie zou hebben beschadigd. In nieuwe ingediende documenten - vrijgegeven door The Blast - meldt Depp: "Mevr. Heard's gefabriceerde beschuldigingen rond huiselijk geweld zijn categorisch en aantoonbaar vals. Ik heb haar aantijgingen altijd fel ontkend sinds ze deze voor het eerst bekendmaakte in mei 2016."

Nep
Als we Depp's woorden moeten geloven zou Heard, toen ze kort na het nieuws van de mishandeling in de rechtbank een tijdelijk contactverbod ging aanvragen, haar blauwe plekken in scène hebben gezet met schmink. Volgens nieuwe beelden die hij in zijn bezit heeft gekregen komen de kneuzingen niet overeen met de dagen daarop. "Voor de rest van mijn leven zal ik de beschuldigingen blijven ontkennen. Ik heb mevr. Heard of een andere vrouw nog nooit mishandeld," aldus Depp.

Letsel
Hij beweert nu eindelijk in een sterke positie te zijn beland door de bewegende beelden en meldt het opgezette spel van Heard te kunnen bewijzen. "Naast de valse beschuldigingen over mij was er ook werkelijk, vastgelegd huiselijk geweld in onze relatie. Zij was de dader en ik het slachtoffer." De documenten berichten dat Heard dit soms deed onder invloed van drank en voorgeschreven medicijnen, in het bijzijn van ooggetuigen. Het zou Depp o.a. lichamelijk letsel hebben opgebracht.

Als laatst somt hij zijn kant op: "Ze sloeg en schopte mij. Ook gooide ze herhaaldelijk objecten naar mijn lichaam en hoofd, waaronder zware flessen, frisdrankblikjes, brandende kaarsen, afstandsbedieningen en blikken met verfverdunner, die mij ernstig verwondden."

nieuwslaatste nieuws

meest populair