Celebrity

Johnny Depp: 'Amber Heard heeft mishandeling met make-up in scène gezet'

Ze zou haar blauwe plekken met make-up hebben nagebootst.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Rik Timmer om 07:23 in Celebrity
De liefde die ooit tussen Johnny Depp en Amber Heard bloeide is inmiddels met een klap uitgegaan. Ze waren van 2015 t/m 2017 getrouwd en gingen uit elkaar na vele ruzies. Om een eind te maken aan hun huwelijk betaalde Depp (55 jaar) een bedrag van 7 miljoen dollar aan Heard (33 jaar). Maar ondanks het feit dat ze geen man en vrouw meer zijn gaat hun strijd verder. De actrice heeft altijd volgehouden dat ze door Depp is mishandeld en toonde dat in het verleden aan met foto's van haar blauwe plekken. Als we de acteur mogen geloven was dit altijd lariekoek.

De Pirates of the Caribbean-ster is nog lang en breed niet klaar met Heard. Hij heeft haar aangeklaagd voor een bedrag van 50 miljoen dollar omdat ze zijn reputatie zou hebben beschadigd. In nieuwe ingediende documenten - vrijgegeven door The Blast - meldt Depp: "Mevr. Heard's gefabriceerde beschuldigingen rond huiselijk geweld zijn categorisch en aantoonbaar vals. Ik heb haar aantijgingen altijd fel ontkend sinds ze deze voor het eerst bekendmaakte in mei 2016."

Nep
Als we Depp's woorden moeten geloven zou Heard, toen ze kort na het nieuws van de mishandeling in de rechtbank een tijdelijk contactverbod ging aanvragen, haar blauwe plekken in scène hebben gezet met schmink. Volgens nieuwe beelden die hij in zijn bezit heeft gekregen komen de kneuzingen niet overeen met de dagen daarop. "Voor de rest van mijn leven zal ik de beschuldigingen blijven ontkennen. Ik heb mevr. Heard of een andere vrouw nog nooit mishandeld," aldus Depp.

Letsel
Hij beweert nu eindelijk in een sterke positie te zijn beland door de bewegende beelden en meldt het opgezette spel van Heard te kunnen bewijzen. "Naast de valse beschuldigingen over mij was er ook werkelijk, vastgelegd huiselijk geweld in onze relatie. Zij was de dader en ik het slachtoffer." De documenten berichten dat Heard dit soms deed onder invloed van drank en voorgeschreven medicijnen, in het bijzijn van ooggetuigen. Het zou Depp o.a. lichamelijk letsel hebben opgebracht.

Als laatst somt hij zijn kant op: "Ze sloeg en schopte mij. Ook gooide ze herhaaldelijk objecten naar mijn lichaam en hoofd, waaronder zware flessen, frisdrankblikjes, brandende kaarsen, afstandsbedieningen en blikken met verfverdunner, die mij ernstig verwondden."

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MARB-LES

Avatar

Bla bla bla gaaaaaaaaap

lamoteg

Avatar

Zzzzzzzzz show must go on...

tommieman

Avatar

Leuke titel.... maar het is nog niet duidelijk of hij het haar van zijn ex of zijn eigen haar heeft mishandeld....

kokosnoot

Avatar

Ze hebben een soort infinity war in het klein. Wie de handschoen past knipt de ander weg xD

Artificialis

Avatar

Levensverzieker Amber Heard heeft het mooi voor elkaar hoor. Door haar stukgelopen relatie in de media ten toon te stellen heeft ze Johnny Depp's reputatie compleet verpest. Wanneer gaat zij eens naar de gevangenis voor deze karaktermoord?

Rafael11

Avatar

Als het waar is, is Amber Heard echt een kwal.

Sunspot

Avatar

Waarom dan, is het niet slimmer om het gewoon te laten rusten.

Mensen zijn dit al beetje zat, is al zo lang gaande, is over en weer smijten met shit.

En dan nu opeens die Depp die 50 m wilt haha, fuckoff man.

Ga die 2 nu ook steeds minder mogen, kap gewoon joh, pffff.

Sunspot

Avatar

In ieder geval regelen onderling, niet zo in de media smijten

DaisyD

Avatar

Sunspot: Laat het rusten, regel het onderling.

Amber Heard is een narcist van de ergste soort. Heard heeft Depp vreselijk mishandeld (verbaal en lichamelijk) Bijna alles wat Heard verteld moet je omdraaien. Een narcist laat je geloven dat jij de schuld hebt van alles wat er gebeurt en fout gaat.

Het kost tijd om jezelf te herpakken en sterk te worden zodat je terug kunt vechten. Nu Depp dit doet wordt hij belachelijk gemaakt. Depp heeft alle recht om zijn naam te zuiveren en weer gewoon zijn werk te kunnen doen. De schade die is toegebracht door Heard is enorm. Hij heeft er zijn rol als Captain Jack Sparrow door verloren en ook andere toekomstige rollen.

Depp is vader van 2 kinderen die op sociaal media hiervoor worden aangevallen. Daar houdt niemand rekening mee.

Het is een heel triest verhaal, er zijn geen winnaars in deze zaak.

nieuwslaatste nieuws

meest populair