'Judgment Day'-knipoog op eerste poster 'Terminator: Dark Fate'!

Morgen de eerste trailer voor de nieuwe derde Terminator.

Over een paar maanden zien we Linda Hamilton weer eens op het witte doek! En wel als de heldhaftige Sarah Connor, de bekende moeder van John Connor. Hij is uiteraard de toekomst leider van het menselijke verzet tegen Skynet en daarom is hij de persoon waarop de Terminators jacht maken.

Hamiltons Sarah Conner is het hoofdpersoon op de eerste poster voor Terminator: Dark Fate, het nieuwe vervolg op Terminator 2: Judgment Day. Op het affiche - die vooraf aan de trailer van morgen is verschenen - wordt er ook geknipoogd naar de uiterst geliefde tweede Terminator-film van regisseur James Cameron (Avatar) die voor dit deel terugkeert als producent.

Bekijk de afbeelding
Deze zesde film in de T-franchise wordt geregisseerd door Tim Miller (Deadpool) en uiteraard keert Arnold Schwarzenegger als een Terminator. Nieuwe gezichten in de film zijn van Mackenzie Davis (Blade Runner 2049), Natalia Reyes (Birds of Passage), Gabriel Luna (Agents of S.H.I.E.L.D.) en Diego Boneta (The Titan). Dark Fate verschijnt op 23 oktober op de Nederlandse witte doeken. Morgen dus de trailer!!

NieuwsFilm

meest populair