Algemeen

Skywalker en Knights of Ren op negen foto's 'Star Wars: The Rise of Skywalker'!

Supergave nieuwe foto's uit de negende sagafilm!

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Vanity Fair heeft wel erg gave / mooie foto's mogen onthullen uit Star Wars: The Rise of Skywalker, en vanaf de set van regisseur J.J. Abrams. Ook is er een video verschenen met nog veel meer coole beelden. Check hieronder alle wat je moet zien!

Als eerste die video met beelden van achter de schermen. Hierin zien we de opnames in Jordanië, voor scènes op een nog mysterieuze woestijnplaneet. We zien onder meer nieuwe aliens. Erg gaaf!


Negen nieuwe foto's
Hieronder zie je nieuwe foto's, met een eerste blik op Luke Skywalker (wordt hij een force ghost?) en een shot van de Knights of Ren, met wie Kylo Ren naar verluidt een gevecht zal hebben in de film. Ook een opvallende foto toont Finn met het nieuwe personage Jannah, mogelijk de dochter van Lando Calrissian. Ze zitten op Orbaks. Daarna zien we General Hux en Allegiant General Pryde. Opvallend is ook het stijlvolle beeld van Zorri Bliss, de rol van Keri Russell.


In The Rise of Skywalker zijn er rollen voor onder meer Mark Hamill (Luke Skywalker), wijlen Carrie Fisher (General Leia Organa), Anthony Daniels (C-3PO), Billy Dee Williams (Lando Calrissian), [b]Daisy Ridley (Rey), Adam Driver (Kylo Ren), John Boyega (Fin), Oscar Isaac (Poe Dameron), Lupita Nyong'o (Maz Kanata), Domhnall Gleeson (Generaal Hux), Kelly Marie Tran (Rose Tico), Joonas Suotamo (Chewbacca), Billie Lourd (Lieutenant Kaydel Ko Connix), Naomi Ackie (Jannah), Richard E. Grant (Allegiant General Pryde), Keri Russell (Zorri Bliss) en Ian McDiarmid als Palpatine a.k.a. Darth Sidious. Het is nog afwachten hoe de terugkeer van bijvoorbeeld Darth Sidious en Luke Skywalker in beeld gebracht gaan worden.

Covers Vanity Fair
The Rise of Skywalker verschijnt op 18 december. Hieronder de covers voor het magazine Vanity Fair.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Guyon2002

Avatar

''Daarna zien we General Hux en zijn vader Allegiant General Pryde.''

Ik neem aan dat dit een fout is? Anders zijn het wel echt een stel idioten blij Lucasfilm. Ze hebben jaren geleden al Brendol Hux geïntroduceerd, generaal van de First Order en vader van de General (Armitage) Hux die we in de films zien. Brendol wordt door zijn zoon en Phasma omgelegd zodat Armitage de nieuwe generaal van de FO kon worden.

adofmirosch

Avatar

Zo! finn met een meisje, dat wordt weer een mooie verhaallijn.

ExtraDip3000

Avatar

Super mooie foto's. Kom maar op met episode 9!

@Guyon;. Is idd een foutje, staat ook niet in het orginele artikel van Vanity fair.

Civilian Supreme

Avatar

Wat ze ook zeggen, ik denk dat Abrams zoveel mogelijk gaat wijzigen om bepaalde dingen weer terug te draaien of een betere richting te geven.

Hebben ze al een tijdreiselement toegepast op Star Wars? Grapje hoor, allesbehalve dat. (En multiverses)

Civilian Supreme

Avatar

Wat ze ook zeggen, ik denk dat Abrams zoveel mogelijk gaat wijzigen om bepaalde dingen weer terug te draaien of een betere richting te geven.

Hebben ze al een tijdreiselement toegepast op Star Wars? Grapje hoor, allesbehalve dat. (En multiverses)

tariegb

Avatar

tis maar een film, keep your panties on guys

Devenace

Avatar

@tariegb, niet echt, Star Wars is cultuur en bijna een religie.
Vooral als je er mee bent opgegroeit in niet altijd even makkelijke tijden.
Star Wars was en is veel meer dan een film, sommige groeien op met een geloof.
Een grote groep die geboren zijn in de jaren ‘70 en ‘80 zijn hiermee opgegroeid, daarbij veel merchandise, comics. en speelgoed waar ze jaren mee speelden en hun eigen verhaaltjes maakte.
In de jaren ‘80 op saaie religieuze zondagen rondrennen op zolder of de bovenste verdieping ombouwen tot een verdieping in de death star ;) en rondrennen op straat etc etc
Wij hadden in die tijden niet wat de jongkies nu hebben, nu is er overload aan entertainment en nog steekt Star Wars daar bovenuit dus snap je de impact, in tijden van vhs en casette bandjes en 1 keer per week een Countdown of top pop met muziek.
De volgende generatie zal dit niet zo heftig hebben maar van hier tot aan de VS en waar dan ook, is dit gewoon cultuur en leven.


Master Of Films

Avatar

tariegb "tis maar een film, keep your panties on guys"
Wat een blanke opmerking!

ExtraDip3000

Avatar

@Devenace;. Amen! Mooi verwoord, klopt ook wel.

ExtraDip3000

Avatar

@Civilian Supreme
' hebben ze al een tijdreiselement toegepast op Star Wars? Grapje hoor, allesbehalve dat. (En multiverses)'

Jazeker! In de tv serie Star Wars: Rebels wordt een soort gelijk iets geïntroduceerd. Zou zomaar kunnen ;)

ridjieddo

Avatar

Eigenlijk hadden ze de Knights of Ren in de tweede film moeten introduceren. Parallel met verhaallijn van Rey en haar training kon een of twee van de Knights of Ren zich melden bij Kylo Ren voor flashbacks en extra training. De uiteindelijke confrontatie tussen kylo, rey en die ouwe drol (ben nu al zn naam vergeten) zou dan plaatsvinden in de derde film.

Spider-fan

Avatar

Ik hoop echt dat het iets goeds wordt en we toch nog een goede afsluiter krijgen.

Het is grappig. Als je de documentaire The Director and the Jedi kijkt op The Last Jedi blu-ray wordt duidelijk dat Johnson zelf toch ook wel twijfelde over de richting van de film, met name wat hij met Luke gedaan heeft.
Maar helemaal Johnson alles aanrekenen kan ik ook niet, tenslotte is het het einde van Abrams film waar het duidelijk is dat Luke op dat eiland zit. Johnson moest het ook doen met waar hij het stokje kreeg aangereikt: hij moest een reden verzinnen waarom Luke naar dat eiland was gegaan en zich had afgezonderd.

Sunspot

Avatar

Kylo REn is het belangrijkste personage wat mij betreft, enige goeie echt nog.

Kijk serieus uit naar K ylo Ren, wat gaat hij doen en zo.

Wil Kylo ook dikke dialogen zien hebben met Sidious!

Juist dat kan zo vet worden ook.

nieuwslaatste nieuws

meest populair