Captain America woonde samen met Sharon Carter in eerdere versie script 'Avengers: Infinity War'

Captain America woonde samen met Sharon Carter in eerdere versie script 'Avengers: Infinity War'

Dat zou ongemakkelijk aan hebben gevoeld.

In Captain America: Civil War (2016) flirtte Steve Rogers (Chris Evans) er behoorlijk op los met Sharon Carter alias Agent 13 (Emily VanCamp), de nicht van zijn grote liefde Peggy (Hayley Atwell). Na Civil War is Sharon niet meer in de films verschenen. Nu blijkt dat scenaristen Christopher Markus en Stephen McFeely eigenlijk plannen hadden om haar terug te laten keren in Avengers: Infinity War.

"In eerdere versies van het script leefde Steve samen met Sharon Carter", onthullen scenarioschrijvers Christopher Markus en Stephen McFeely in een nieuw interview met Yahoo Entertainment. Hoewel de twee helden in de comics dolgelukkig zijn met elkaar, ging het samenwonen in Infinity War hun niet zo goed af. "Dat ging niet bepaald lekker, nee".

Naar de achtergrond
Volgens Markus en McFeely werd het idee uiteindelijk geschrapt op verzoek van hoofdproducent Kevin Feige. Achteraf gezien lijkt dat ook de een goede keuze te zijn geweest, aangezien de relatie tussen Steve en Peggy Carter, de tante van Sharon, een belangrijk onderdeel van het verhaal van Endgame was. Het verde ruitwerken van de liefde tussen Steve en Sharon zou dan ook wat ongemakkelijk hebben aangevoeld.

Terugkeer
Mogelijk duikt Sharon Carter snel weer op in het Marvel Cinematic Universe. Actrice Emily VanCamp schijnt namelijk in onderhandeling te zijn voor een rol in de serie Falcon and Winter Soldier. Deze moet volgend jaar op streamingdienst Disney+ verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair