Celebrity

Zoë Kravitz (The Crimes of Grindelwald) in het huwelijksbootje gestapt

Kravitz zou onlangs in het geheim zijn getrouwd met haar bekende vriend Karl Glusman.

door Jeffrey Kouters om 14:22 in Celebrity
In het geheim trouwen lijkt tegenwoordig een trend in Hollywood. Nu blijken Zoë Kravitz (The Crimes of Grindelwald) en haar vriend Karl Glusman (Love) namelijk weer stiekem in het huwelijksbootje te zijn gestapt, zo meldt het tijdschrift US Weekly deze week. Binnenkort zouden de twee nog wel groots willen uitpakken met een trouwfeest in Frankrijk.

Een anonieme bron weet aan US Weekly te melden dat Zoë Kravitz (30) en Karl Glusman (31) hun relatie na drie jaar daten hebben bekrachtigd door elkaar het jawoord te geven. De twee beroemdheden zouden inmiddels 'officieel voor de wet' getrouwd zijn. Het is niet bekend wanneer de trouwpartij precies heeft plaatsgevonden. Wel is bekend dat Glusman vorig jaar oktober op zijn knieën is gegaan voor de dochter van rockster Lenny Kravitz.

Groot feest
Volgens de ingewijde zou het pasgetrouwde Hollywoodkoppeltje binnenkort nog wel een groot huwelijksfeest willen geven. Kravitz en Glusman zouden namelijk van plan zijn om in juni samen met hun familie en vrienden te vertrekken naar Frankrijk. Het stel is erg op hun privacy gesteld, dus mooie trouwfoto's zullen we vast niet te zien krijgen, helaas.

nieuwslaatste nieuws

meest populair